Két éve hunyt el a világsztár - Volt szerelme így emlékezett meg róla

halál Lea Michele Cory Monteith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két éve hunyt el a Glee sztárja, Cory Monteith. Akkori párja, Lea Michele meghatóan emlékezett meg róla.

Négy hónapja lett vége a Glee - Sztárok leszünk című nagysikerű sorozatnak, amelynek főszereplői, Lea Michele és Cory Monteith az életben is egy párt alkottak. Lea a mai napig gyakran emlékezik meg a két éve elhunyt színészről. A 31 éves Monteith drog- és alkoholmérgezésben vesztette életét egy vancouveri szállodaszobában.

Halála évfordulóján volt szerelme, Lea Michele egy fotót osztott meg a színészről. "Ma a nevetésedre és örömre emlékszünk, amit naponta az életünkbe hoztál. Mindig gondolunk rád és nagyon szeretünk." -írta a képhez.

Forrás: Twitter/ Lea Michele

Szexi mamák reflektorfényben: Miért gerjednek a pasik a MILF-pornóra?http://www.life.hu/intim/20150713-milf-porno-avagy-miert-gerjednek-a-pasik-az-idosebb-nokre-a-szexi-mamakra.htmlLábfétis, kukkolás, édeshármas, spriccelős orgazmus, gangbang orgiák - a felnőttfilmek világában nincs olyan, ami nincs, de létezik egy olyan műfaj, ami előkelő helyet foglal el a legtöbb férfi vágylistáján. Ha elmúltál 25, de még nem vagy 35, valószínűleg te is abba a nem csekély számú közönségbe tartozol, aki a legtöbbször egy érett negyvenesről fantáziál a szoba sötétjében, amikor magányosnak érzi magát.IntimThinkstockSzex közben halt meg a 76 éves iskolaigazgatóhttp://www.life.hu/intim/20150714-szex-kozben-halt-meg-a-76-eves-iskolaigazgato.htmlA köztiszteletben álló nyugalmazott iskolaigazgató egy 18 éves lánnyal szűrte össze a levet, közben érte a halál.Intim--Zöld melleket villantott az amerikai színésznőhttp://www.life.hu/intim/20150713-maitland-ward-zold-mellekkel-pozol-a-kameranak.htmlMaitland Ward mindig megtalálja a módját annak, hogyan hívja fel magára a figyelmet. Most például zöldre festette a melleit.IntimOrigoKatherine Heigl méretes dekoltázzsal premierezetthttp://www.life.hu/intim/20150713-katherine-heigl-tobbet-mutatott-a-kelletenel-a-premieren.htmlA Grace Klinika egykori szívdöglesztő doktornője legújabb filmjének premierjén hatalmas dekoltázzsal pózolt a kameráknak.IntimOrigoDemcsák Zsuzsa újra szerelmeshttp://www.life.hu/intim/20150713-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokka-musorvezetoje-ujra-szerelmes.htmlA gyönyörű műsorvezetőre úgy tűnik, hosszas várakozás után rátalált a boldogság: Demcsák Zsuzsa újra szerelmes!IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoHázasodni készül az X-Factor szerelmespárjahttp://www.life.hu/intim/20150712-hazasodni-keszul-az-x-factor-szerelmesparja-stevi-richie-es-chloe-jasmine-whichello.htmlDúl a szerelem Stevi Richie és Chloe-Jasmine Whichello között. A brit X-Factor énekesei nagy dologra készülnek.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.