Heroin és alkohol okozta a Glee sztárjának halálát

halál színész Cory Monteith tragédia sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már biztos, hogy a tragikusan fiatalon elhunyt Cory Monteith, a Glee oszlopos tagja heroin és alkohol mérgezés miatt halt meg.

Ahogy azt a Life.hu is megírta, a színészt holtan találták vancouveri hotelszobájában. Nem volt nyoma annak, hogy erőszakos módon végeztek volna a színésszel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Glee sztárjának boncolását a felfokozott érdeklődésre való tekintettel gyorsított eljárásban végezték el, és a szakemberek megállapították, hogy a 31 éves Cory halálát alkohol és heroin mérgezés okozta.A boncolás eredményének közlése után Cory barátnője, a sorozat másik sztárja, Lea Michel sajtóreferense révén újabb közleményt adott ki, amelyben elárulta, hogy a fiú családjával együtt gyászol és egymást igyekeznek támogatni ezekben a nehéz időkben.

Amellett, hogy Cory egy nagyon profi, tehetséges színész volt, a démonjaival ő sem tudott megküzdeni. Hiába vett részt elvonókúrán, végül az ajzószerek okozták a vesztét.

Bódi Sylvi estélyiben, egy hintán pörögve villantotthttp://www.life.hu/legykepben/20130716-bodi-sylvi-magyar-playmate-estelyi-ruhaban-a-rudon-porogve-villantott.htmlAndy Vajna megbízik menyasszonyábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-andy-vajna-filmes-producer-tovabbra-is-megbizik-menyasszonyaban-palacsik-timeaban.htmlAlkoholt is találtak az elhunyt színész szobájábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-cory-monteith-a-gleesztarjanak-hotelszobajaban-allitolag-alkoholt-es-mas-anyagokat.htmlÚjra összejött gyermeke anyjával a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130716-nador-david-a-voice-versenyzoje-ujra-osszejott-kislanya-edesanyjaval.htmlMi lesz Bálint Antónia anyajegyével?http://www.life.hu/legykepben/20130705-balint-antonia-leszedeti-anyajegyet-vagy-sem.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.