Wellnesshotelben pihen Demcsák Zsuzsa és új kedvese - Furcsa pletykák keringenek a férfiról

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa szerelem wellness
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsát először néhány napja a Balaton Soundon kapták lencsevégre párjával, most pedig ő maga posztolt a Facebookjára közös képet. 

"Jól megvagyunk egymással, és bízunk abban, hogy ez így is marad. Arra kérünk mindenkit, hogy hagyják, hadd legyünk boldogok!" - nyilatkozta a Blikknek Zsuzsa, akinek kapcsolatát a posztja alatt - a sok-sok jókívánság mellett - nem mindenki fogadta kitörő örömmel.

Zsuzsa az alábbi képpel és szöveggel adta tudtul, hogy szerelmes. "Mindenki megérdemli a Boldogságot és egy esélyt az élettől. A Szerelem a teljességhez vezető út, mégha az rögös is. Elindulni érdemes rajta" - írja.

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

"Mivel ő civil, ezért nem szeretnénk beszélni a kapcsolatunkról. Kérem, ezt tartsa mindenki tiszteletben!" – jelentette ki Demcsák Zsuzsa a lap kérdésére. Párja még szűkszavúbb volt: csak annyit közölt: most nem ér rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.