Elizabeth Olsen Tom Hiddleston Bosszúállók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már biztos: egymásba szeretett a Marvel-univerzum két sztárja, Elizabeth Olsen és Tom Hiddleston. 

A fiatal Olsen-lányt legutóbb a Bosszúállók: Ultron kora című filmben láthattuk az ikerpár egyik tagja, Scarlet Witch szerepében, Tom Hiddleston pedig a Bosszúállók Lokija, Thor testvére a sorozatban. Most úgy tűnik, a két szuperhős az életben is egymásra talált.

Elizabeth Olsen és Tom Hiddleston. Forrás: AFP

Hivatalosan még egyikűjük sem erősítette meg a kapcsolatot, de a minap Londonban már lencsevégre kapták őket együtt, a róluk készült fotókat ITT meg is nézheted. Mi szurkolunk nekik!

Néha kell, hogy fájjon! Az élet útjelző táblái megmutatják, jó irányba haladunk-ehttp://www.life.hu/intim/20150720-pilat-gabor-szerint-hibakra-konfliktusokra-kudarcokra-es-betegsegekre-is-szukseg-van.htmlA tudomány nem fedezett még fel semmilyen védőoltást, ami megvédene minket saját magunktól.IntimThinkstockRendőrök szakították meg a sikítozós szexethttp://www.life.hu/intim/20150724-rendorok-szakitottak-meg-a-sikitozos-szexet.htmlKözel háromnegyed óráig sikítozott egy 20 éves lány szex közben, a szomszédok azt hitték, valami baj van, és rendőröket hívtak.IntimThinkstockElkelt a kebelcsoda? Megkérték Kate Upton kezéthttp://www.life.hu/intim/20150724-kate-uptont-eljegyezte-justin-verlander-baseball-jatekos.htmlNapjaink egyik legszexibb nője, a kebelcsodaként emlegetett Kate Upton kezét baseballjátékos szerelme, Justin Verlander kérte meg. IntimOrigoLábfetisiszták, figyelem! Ezen az oldalon csekkolhatod a sztárok testrészeithttp://www.life.hu/intim/20150722-egy-uj-weboldalon-mostantol-te-is-megnezheted-kozelebbrol-a-sztarok-also-vegtagjait.htmlElképesztő oldalra bukkantunk a minap. A Wikifeet elnevezésű weboldalon több mint 300 ezer pár sztárlábat vehetünk közelebbről szemügyre.Intim--Jane Fonda tudja milyen a jó szex 50 felett - és nem fél elmondani!http://www.life.hu/intim/20150721-jane-fonda-szex-tippek-okossag-kivanas.htmlA színésznő 77 évesen is nyíltan vállalja, hogy aktív szexuális életet él, állítása szerint soha nem töltötte el akkora örömmel egy forró összebújás, mint jelenlegi életszakaszában. Íme néhány Fondaista tipp a jobb szexhez, egyenesen Jane hálószobájából. Intim--Rita Ora méretes, flitteres dekoltázsa ma mindent visz!http://www.life.hu/intim/20150723-rita-ora-enekesno-meretes-flitteres-dekoltazsa-ma-mindent-visz.htmlA stílusikonként emlegetett énekesnő nagyon büszke lehet formás kebleire, hiszen rendre megvillantja őket férfi rajongói nagy örömére. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.