Donald Trump szex közben kitépte felesége haját

Forrás: AFP/Justin Sullivan -
házasság nemi erőszak Donald Trump milliárdos botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ingatlanmágnás exfelesége, Ivana Trump évekkel ezelőtt vádolta meg a férjét azzal, hogy erőszakoskodott vele, most azonban újabb megdöbbentő részletek derültek ki a dologról. 

Donald Trump botrányos kijelentésével nemrég még Vajna Tímeát is bajba sodorta. Az amerikai elnökválasztáson induló férfi korábban rasszista kijelentésekkel sokkolta a közvéleményt, és főleg a mexikóból érkező bevándorlókat sértegette. Volt felesége pár évvel ezelőtt olyan kijelentést tett, hogy férje többször is erőszakoskodott vele, de később már cáfolta ezt a nyilatkozatát - írja a Daily Best.

Forrás: AFP/Justin Sullivan

A sztori további részlete a Donald Trump életéről szóló könyvben (Lost Tycoon: The Many Lives of Donald J. Trump) olvasható, amiből többek között olyan történetek láttak napvilágot, hogy Trump szex közben többször is kitépte felesége haját.

A milliárdos üzletember tagadja az ellene felhozott vádakat, és ügyvédje szerint az ember egyébként sem követhet el nemi erőszakot a felesége ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.