Csak marketingfogás volt Tom Cruise új barátnője?

Forrás: AFP/Ben Stansall -
barátnő népszerűsítés szerelem Mission Impossible Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár állítólagos kedvesének hónapok óta van barátja - és az bizony nem Tom Cruise!

Néhány héttel ezelőtt még mindenki Tom Cruise állítólagos új szerelméről, Emily Thomasról beszélt, akivel a Mission Impossible legújabb részének forgatásán melegedett össze.

Forrás: AFP/Ben Stansall

A legfrissebb jelentések szerint azonban gyanús, hogy mindezt csak a film népszerűsítésének kedvéért használták fel: a mindössze 22 éves asszisztenslánynak ugyanis a közösségi oldala és a DailyMail hírei szerint 5 hónapja komoly udvarlója van - és az bizony nem az 53 éves világsztár. A képért kattints ide!

A barna hajú szépség, aki kísértetiesen hasonlít Cruise exfeleségére, Katie Holmesra, Facebook oldalára töltötte fel azt a képet, amelyen barátjával, bizonyos Alex Roberts-el látható. Történt mindez az után, hogy a sajtó gondolatban már férjhez is adta Tom Cruise-hoz Emilyt.

Romantikus vacsorára vitte párja a mindenórás Nádai Anikóthttp://www.life.hu/intim/20150727-romantikus-vacsorara-vitte-parja-a-mindenoras-nadai-anikot.htmlMi már csak arra várunk, hogy Nádai Anikó elárulja a trükkjét. Hogy csinálja, hogy mindenórás terhesen is ennyire gyönyörű?Intim--Gyónás a plötyi péniszről: Íme a meztelen igazság a szexterápiáról (18+)http://www.life.hu/intim/20150727-a-meztelen-igazsag-a-szexterapiarol-itt-van-minden-amit-tudni-akartal.htmlHa gondjaid vannak az ágyban, az utolsó dolog, amit valószínűleg akarsz, hogy egy idegen előtt kelljen beszélned erről, mert könnyebb ezeket a negatív érzéseket elnyomni, vagy elhessegetni magadtól, vagy egyszerűen csak azt remélni, hogy majd legközelebb jobb lesz.IntimThinkstockTom Cruise Bécsbe jön - Lezárják miatta a belvárosthttp://www.life.hu/kult/20150721-tom-cruise-becsben-tartja-legujabb-filmjenek-a-mission-impossible-otodik-reszenek-preimerjet.htmlPár napon belül világsztárok lepik el az osztrák fővárost, Tom Cruise új filmjének világpremierjét ugyanis csütörtökön Bécsben tartják. Az esemény miatt már szerdától lezárják a belvárost.Kult--Megható! Bogdán Csaba 23 éve csókolta meg először Szandithttp://www.life.hu/intim/20150728-szandi-enekesno-25-eves-csokevfordulot-unnepelt-ferjevel-bogdan-csaba-zenesszel.htmlCsókévfordulót ünnepelnek Szandiék. Az énekesnő és férje, Bogdán Csaba majdnem negyed évszázaddal ezelőtt csókolták meg egymást először.Intim--Végre! Itt az első kép a monacói esküvőrőlhttp://www.life.hu/intim/20150728-pierre-casiraghi-es-beatrice-borromeo-eskuvo.htmlGrace Kelly unokája, Pierre Casiraghi feleségül vette párját, Beatrice Borromeot, az olasz örökösnőt. Végre az első fotó is napvilágot látott az ifjú párról. IntimNorthfotoKardashianéknál a nagy popó családi örökséghttp://www.life.hu/intim/20150728-khloe-kardashian-nagy-feneket-mutogatta-a-complex-magazin-cimlapjan.htmlNagyon úgy fest, a méretes popó családi örökség Kardashianéknál. És míg mások a nagyitól örökölt fukszban feszítenek, addig a celeblányok eme becses kincsüket teszik lépten-nyomon közszemlére. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.