Újabb sztárválás van kilátásban? Will Smith végre megszólalt

Forrás: AFP/Robyn Beck -
házasság válás cáfolat Will Smith Jada Pinkett-Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte minden évre jut egy Will Smith és Jada Pinkett-Smith állítólagos válásáról szóló pletyka. A színész most saját maga öntött tiszta vizet a pohárba.

A helyzet az, hogy Will Smithnek és a „királynőjének" nevezett gyönyörű feleségének, Jada Pinkett-Smithnek esze ágában sincs elválni.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Ezt pedig a színész, aki immár 17 éve él nagyon boldog (és nagyon nyitott) házasságban 2 gyermeke édesanyjával, maga erősítette meg közösségi oldalán. „Normál körülmények között nem reagálok ostobaságokra, mert ragályos. De miután számos ember fejezte ki nekem a legmélyebb együttérzését, eldöntöttem, hogy tisztázom a dolgokat.

A sztárvilág legnyitottabb kapcsolatai

A hírességek mindig élen járnak a legújabb trendekben, legyen szó divatról, örökbefogadásról, jótékonykodásról, és a párkapcsolatok terén sincs ez másként. Ám, amíg egyesek gyorsabban váltogatják a partnereiket, mint mások a fehérneműt, addig vannak olyanok, akik kitartanak a szerelmük mellett, de nem titkolják, hogy szívesen élnek a nyitott párkapcsolat kínálta lehetőségekkel. A Life.hu utánajárt, hogy kik ők.
Meztelen felsőtesttel borzolja a kedélyeket Will Smith 14 éves lányahttp://www.life.hu/trend/20150123-willow-smith-meztelen-noi-felsotesttel-borzolja-a-kedelyeket-instagram-profilkepen.htmlBár a kép csalóka, Willow Smith nagyon is fel van öltözve legutóbbi fotóján – a hatás mégsem maradt el.TrendOrigoFiatal modellre cserélte le exférje Kate Mossthttp://www.life.hu/intim/20150731-kate-moss-brit-modellt-egy-fiatal-victorias-secret-modellre-cserelte-le-exferje-jamie-hince.htmlNem sokáig búslakodott Jamie Hince: néhány nappal azután, hogy bejelentették válásukat a brit szupermodellel, a rocker máris a fiatal és gyönyörű Victoria's Secret-angyal, Jessica Stam mellett látták.Intim--Ejha! Will Smith negyvenes felesége simán letagadhatna tíz évethttp://www.life.hu/drlife/20150723-jada-pinkett-smith-will-smith-felesege-letagadhatna-tiz-evet-a-korabol.htmlA 43 éves Jada Pinkett Smith hihetetlen formában van, tíz évet is simán letagadhatna a korából. Dr. Life--Ez lesz az év sztárválása? A szakítás szélén Julia Roberts és férje!http://www.life.hu/intim/20150730-julia-roberts-es-danny-moder-valnak.htmlValami nem stimmel a hollywoodi sztárpár háza táján. A hírek szerint a férj, Danny Moder az, aki válást fontolgat.Intim--Divatmodell lesz Will Smith 14 éves lányahttp://www.life.hu/trend/20150605-will-smith-lanya-willow-a-marc-jacobs-modellje-lesz.htmlA trendmániás sztárcsemete, Willow Smith Marc Jacobs őszi-téli kollekciójának arca lesz.Trend--Woody Allen elárulta, mi a hosszú házasság titkahttp://www.life.hu/intim/20150730-woody-allen-hosszu-ideje-tarto-hazassagarol-es-felesegerol-beszelt.htmlMajdnem 20 éve, hogy a világhírű filmrendező és komikus feleségül vette a nála 35 évvel fiatalabb nevelt lányát, Soon-Yi Prevint. Woody Allen most megosztotta a világgal, mitől működik a kapcsolatuk, amely annak idején hatalmas nagy visszhangot kapott szerte a világon.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.