Szinte minden évre jut egy Will Smith és Jada Pinkett-Smith állítólagos válásáról szóló pletyka. A színész most saját maga öntött tiszta vizet a pohárba.

A helyzet az, hogy Will Smithnek és a „királynőjének" nevezett gyönyörű feleségének, Jada Pinkett-Smithnek esze ágában sincs elválni.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Ezt pedig a színész, aki immár 17 éve él nagyon boldog (és nagyon nyitott) házasságban 2 gyermeke édesanyjával, maga erősítette meg közösségi oldalán. „Normál körülmények között nem reagálok ostobaságokra, mert ragályos. De miután számos ember fejezte ki nekem a legmélyebb együttérzését, eldöntöttem, hogy tisztázom a dolgokat.

Jada és én nem válunk el!" - jelentette ki Will Smith hivatalos Facebook-oldalán. Nem ez az első eset, hogy szakításukról cikkeznek: legutóbb 2 éve firtatta egy bennfentes, hogy a válás szélén áll a sztárpár. És lám, azóta is együtt vannak.

A sztárvilág legnyitottabb kapcsolatai
A hírességek mindig élen járnak a legújabb trendekben, legyen szó divatról, örökbefogadásról, jótékonykodásról, és a párkapcsolatok terén sincs ez másként. Ám, amíg egyesek gyorsabban váltogatják a partnereiket, mint mások a fehérneműt, addig vannak olyanok, akik kitartanak a szerelmük mellett, de nem titkolják, hogy szívesen élnek a nyitott párkapcsolat kínálta lehetőségekkel. A Life.hu utánajárt, hogy kik ők.