Videóbeszélgetésben tudatta a nemváltó műtétre készülő Tiffany-Rose Davies-szel multimilliomos vőlegénye: nem házasodhatnak össze, mert ő régen nős!

Néhány hete még Tiffany-Rose Davies esküvőjéről cikkezett a Life.hu, a nemváltó műtét előtt álló szépségkirálynő azonban a hírek szerint nem fog férjhez menni arab multimilliomos kedveséhez. Mi több, a már olyan régóta tervezett nemváltó operációja is később lesz esedékes.

Jövőre házasodott volna össze a multimilliomossal Tiffany-RoseForrás: Northfoto

A 23 éves Tiffany-Rose-t nem sokkal azután ejtette gazdag szerelme, miután már a gyűrűt is kiválasztották együtt. "Olyan jól alakult minden. Kiválasztottam a gyűrűt, már megrendelni készült az ékszerüzletből. Rá pár napra írtam neki Skype-on, amikor visszaért Dubaiba. Nagyon csendben volt, tudtam, hogy valami baj van.

Ekkor mondta, hogy gyönyörű vagyok, és szeret, de már van felesége" - emlékezett vissza Tiffany-Rose. Sajnos nem csupán a várt esküvő marad el, hanem a fehérneműmodellként is ténykedő Tiffany-Rose nemváltó műtétje, amelyet úgy volt, hogy a férfi fizet majd neki. A szépségkirálynő most felkerült a brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) várakozási listájára.