Cserpes Laura megmutatta kedvesét: Fotó!

fotó Cserpes Laura szerelem vers szakítás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő ismét sejtelmes fotóval és idézettel rukkolt elő, ezúttal szinte biztos, hogy újra szerelmes.

Cserpes Laura szereti a kirakós játékokat. Az énekesnő nyár elején sejtelmes fotókkal leplezte le, hogy Berki Krisztiánnal romantikázott. A kapcsolatnak rohamgyorsasággal vége lett és az énekesnő azóta szexi képekkel örvendeztette meg rajongóit, ám ezeken mindig egyedül mutatkozott.

Nemrég azonban képmegosztó oldalán újabb titokzatos fotót posztolt, most pedig itt az újabb kép, ahol már az úriember is látható, a szerelmes mondatok pedig magukért beszélnek.

Forrás: Instagram/Cserpes Laura

"Ébresztő!

Megy a harc a Nagy Ő-ért,
Félsz, hogy vágyaidat csak ő érti meg,
Nagy a sor a Nagy Ő-nél,
Nézd, szerencséd van, mással elmegy.
És jöhet ezután,
Aki majd hoz jót,
Akivel igazán
Hallod majd a dobszót." - írta a kép mellé Laura.

Ragacsos örömök: A pasim imád az arcomra élvezni! (18+)http://www.life.hu/intim/20150810-szerelem-szex-ragacsos-oromok-a-pasim-imad-az-arcomra-elvezni.htmlA legtöbb nő számára rejtély, hogy a férfiak miért élvezik annyira a spermával beterített arc látványát. Sokakban már maga a gondolat is ellenérzéseket vált ki, mert megalázónak érzik az efféle végjátékot, de a gyengébbik nem tagjai között szép számmal akadnak olyanok is, akik nem akarják megfosztani párjukat ettől a látványos élvezettől. Vajon a valóságban is ennyire „alap" az arcra élvezés vagy csak a pornófilmekben? Ennek jártunk most utána.IntimThinkstockRita Ora kicsapta jobb mellét és felrobbantotta vele az internetethttp://www.life.hu/intim/20150811-rita-ora-melleit-villantotta-meg-egy-fotozashoz.htmlEgy hihetetlenül dögös fotó készült az énekesnőről, aki melltartó nélkül villantotta meg bájait. IntimOrigoSosem látott fényképek kerültek elő Diana hercegnő esküvőjérőlhttp://www.life.hu/intim/20150811-diana-hercegno-eskuvojerol-sosem-latott-fenykepek-kerultek-elo.htmlEgy tucatnyi, eddig még nem látott fotó került elő a néhai szívkirálynő és Károly herceg 1981-es világhírű menyegzőjéről. A képek hamarosan kalapács alá kerülnek.IntimOrigoA bombanők beindítják a spermatermelésthttp://www.life.hu/intim/20150810-egy-jo-no-lattan-a-ferfiak-jobb-minosegu-es-nagyobb-mennyisegu-spermat-termelnek.htmlÚjabb kutatási eredmény amire felkapjuk a fejünket! A férfiak egy jó nő láttán jobb minőségű spermiumot termelnek.IntimThinkstockÍme, az első képek Jennifer Aniston esküvőjérőlhttp://www.life.hu/intim/20150810-jennifer-aniston-es-justin-theroux-eskuvoi-kepei.html3 év együttlét után végre sor került a hollywoodi sztárvilág egyik legjobban várt esküvőjére. A titkos menyegzőről a People magazin közölt exkluzív fényképeket.IntimAFPMeztelen férfiasságát lebegtette a víz felett Varga Viktor - Fotó!http://www.life.hu/intim/20150810-varga-viktor-enekes-meztelenul-pozolt-lotuszulesben-a-strandon-levitalast-imitalva.htmlLenny Kravitz után szabadon - akár ez is lehetne a címe az extravagáns énekes legújabb képének, aki, amerikai kollégájával ellentétben nem a színpadon, hanem a víz felett lebegtette meg meztelen férfiasságát. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.