Nem csak a hódítás lehet izgalmas, hanem a gyors és hatékony szex is

bárány szex blog szerelem Farkas hódítás erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ligyija Ivanovna blogjában arról ír, miért is lehet jó az udvarlás nélküli, instant szex. 

Én vétkem, én vétkem, én igen nagy vétkem, de ha kell, bevetem a hódítás ősi női praktikáit a legalja szempilla rebegtetéstől kezdve, a finomra hangolt titokzatosságon keresztül, egészen a talányos, flörtölő mosolyig. A feminizmus nem az én asztalom és vadászatra sem vagyok kiképezve. Bezzeg a Velma! Ő vérbeli trófeázó.

Forrás: Thinkstock

Velma barátnőm az instant szex híve, amiről bevallom, fogalmam sem volt, hogy micsoda.

"Nem csak a hódítás lehet izgalmas, hanem a gyors és hatékony szex is. Régebben szenvedtem attól, hogy a pasikat nem érdekli a nő lelke, az érzései és az, hogy az előjáték nem merül ki a mellbimbó csavargatásában. Mára taktikát váltottam, és engem sem érdekel, hogy mit gondol rólam az az egyébként vonzó, dögös pasi, akivel már az első randin izzik köztünk a levegő. Nem adom a szűzlányt - egy válással a hátam mögött és két kamasz gyerekkel nem is menne -, ezért pontosan elmondom neki, hogy mit szeretnék. Tökéletes szexet. Ha benne van, oké, ha nincs, akkor meg minek húzzuk egymás idejét? Elárulom, többnyire benne vannak. És 10-ből 8-nak bejön ez a stílus. A lassú tabudöntögetést inkább meghagyom a tinédzsereknek és az ilyen stepfordi feleségeknek, mint amilyen te is vagy."

Velma valójában nem cinikus, de nem is egy idealizált, meggyötört nő, aki szeretetéhségét és társtalanságát leplezi férfiallűrökkel. Ez túl egyszerű magyarázat lenne.

Az írás folytatását ITT olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.