Cserpes Laura szerelem énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Be kell valljuk, mi is bedőltünk annak a fotónak, amit pár napja a gyönyörű énekesnő kitett a közösségi oldalára. Akkor azt hittük, Laura végre bemutatta új szerelmét, most azonban kiderült, korántsem erről van szó...

,,Bevallom, huncut voltam. Azon a képen valóban egy fiúval vagyok, de ő nem a szerelmem. Gondoltam, kihasználom, hogy sok portál az engedélyünk nélkül használja a közösségi oldalainkra kitett fotóinkat. Persze ezt a képet is levették, és azzal a szöveggel került fel a portálokra, hogy újból szerelmes vagyok. A fotó az új dalom, a Nagy Ő klip forgatásán készült, és csak annyiban igaz, hogy a történet szerint ott valóban szerelmes lettem. Ezt a kis huncutságot nem egyedül, hanem a menedzseremmel, Kálnási Anikóval fundáltuk ki, úgy gondoltuk, a dal játékossága miatt adja magát ez a kis tréfa" - mesélte Laura a Borsnak.

Forrás: Facebook/Cserpes Laura

És hogy ki ez a jóképű fiú? Ő Csongár István, fiatal vízilabdás, aki szabadidejében modellkedik is. ,,Azért is választottuk őt, mert természetes, jó kisugárzása van, nem az a vad macsó típus. De hangsúlyozom, csak a klipben lettünk szerelmesek" - tette hozzá a szőkeség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.