Johnny Depp lánya Miley Cyrus csajával nyomul - Vajon mi van közöttük?

Forrás: Instagram/stellamaxwell -
Miley Cyrus fotózás kép világsztár Johnny Depp kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányhősnő több mint egy hónapja a Victoria's Secret modellel, Stella Maxwellel jár, aki egy igen túlfűtött fotózáson vett részt a Johnny Depp lányával.

A két modell a képek alapján igencsak közel került egymáshoz, és nem igazán szeppentek meg a kamerák előtt. Stella Maxwell, akit a Victoria's Secret angyalaként ismert meg a világ, a mi Palvin Barbaránk egyik jó barátnője, és a világhírű énekesnő állítólagos újdonsült párja is. Vajon Miley mit fog szólni a fotókhoz? Vagy a féltékenység legkisebb szikrája sem csap fel a fiatalok között?

Lily-Rose Depp és Stella Maxwell Forrás: Instagram/stellamaxwell

A képek a Love magazin fotózásán készültek, ezért a felirat a lányok homlokán.

Stella Maxwell és Lily-Rose Depp egy LOVE felirattal a homlokán Forrás: Instagram/stellamaxwell

Sütilányból vetkőzőművész lett Miley Cyrus

A tinisztár korábban loknis, babás kishercegnőként pózolt a vörös szőnyegen, oldalán az ifjú szőke herceggel, Liam Hemsworth-szel. Mára azonban minden megváltozott: a vőlegénye megpattant, Mileyból pedig egy vadóc, popsirázó, igencsak extrovertált sztár lett, aki igyekszik minden eseményen feltűnést kelteni. A Life.hu sem mehetett el Miley botrányhőssé válása mellett. Volt miből válogatni!

Túl vagy már az análpróbán? Rémületes élmény, vagy fenséges csoda?http://www.life.hu/intim/20101130-a-ferfiak-izgatonak-a-nok-megalazonak-tartjak-analis-szex.html10-ből 8-an próbálták már vagy szeretnék kipróbálni az anális szexet – derült ki az ország szextesztjének felméréséből. A fenti adat persze a férfiakra értendő, a nők 61 százaléka ugyanis nem vágyik ilyesfajta örömökre. Két éve ez a téma sokatokat érdekelt – azóta változott a helyzet?IntimThinkstockNem különösebben viseli meg válása a híres énekesnőt: Levette a jegygyűrűjéthttp://www.life.hu/intim/20150824-gwen-stefani-enekesno-valasa-utan-levette-a-gavin-rossdale-tol-kapott-jegygyurujet.htmlMindössze a gyűrűje hiánya emlékeztette a lesifotósokat arra, hogy néhány hete a No Doubt énekesnője és Gavin Rossdale bejelentette: véget ért házasságuk. Intim--Irina Shayk tangában élvezi Bradley Cooper szerelméthttp://www.life.hu/intim/20150824-irina-shayk-modell-es-bradley-cooper-szinesz-caprin-elvezik-a-szerelmet.htmlA híres modell, és párja, úgy látszik, a szenvedélyes szerelem hívei. Állandóan csókolózni látjuk őket - ahogy most is.IntimAFPLekapta 24 éves barátnőjét, Mel Gibson leköpte a fotósthttp://www.life.hu/sztarok/20150824-mel-gibson-szinesz-lekopott-egy-ausztral-fotost-es-uvoltozott-vele.htmlAz ausztrál rendőrség vizsgálja a bejelentést, amely szerint Mel Gibson inzultált és lökdösött egy ausztrál sajtófotóst, aki felvételeket készített róla és a társaságában lévő fiatal nőről.TV + SztárokAFPHoppá! Új műsort kapott Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20150824-sebestyen-balazs-uj-musora-az-rtlen.htmlSebestyén Balázs ezúttal nemcsak a nézők, hanem közismert színészek, sportolók és zenészek tudását is próbára teszi az RTL Klub új game show-jában.TV + Sztárok--Taylor Swift lemondta a fizetős fellépését, hogy ingyen adjon egyethttp://www.life.hu/sztarok/20150824-taylor-swift-inkabb-ingyen-lepett-fel-a-fizetos-helyett.htmlIgazán nemes gesztust tett a minap a gyönyörű énekesnő, amikor a 2 millió dollárt érő fellépését visszamondta egy ingyenesért cserébe.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.