A sütilányból lett vetkőzőművész barátai szerint, jelenleg a Victoria's Secret modellel, Stella Maxwellel nyomul - aki, nem mellesleg a híres magyar modell, Palvin Barbara egyik jó barátnője.

Hol van már Patrick Schwarzenegger? A biszexualitását nyíltan vállaló énekesnő, aki néhány hónappal ezelőtt szakított a Terminátor fiával, barátai szerint Palvin Barbi kedvenc New York-i barátnőjével, Stella Maxwellel kavar.

Forrás: Instagram/Miley Cyrus

 Fogják egymás kezét, ölelgetik egymást és nagyon jól érzik magukat együtt. Biztosan együtt vannak"

- mondta el a Confident@l lapnak a pár egyik közeli ismerőse. Mileyt és Stellát az énekesnő egyik jó barátja és egyben asszisztense, Cheyne Thomas mutatta be egymásnak, és bizony „barátság volt első látásra."

Olyannyira, hogy Stella még akkor is ott volt, amikor Mileynak el kellett távolíttatnia bölcsességfogát márciusban. Stella Maxwell, akit a Victoria's Secret angyalaként ismert meg a világ, a mi Palvin Barbaránk egyik jó barátnője: a magyar modell korábban ITT beszélt arról, hogyan ismerték meg egymást.

Így lett botrányhős Miley-ból
A tinisztár korábban loknis, babás kishercegnőként pózolt a vörös szőnyegen, oldalán az ifjú szőke herceggel, Liam Hemsworth-szel. Mára azonban minden megváltozott: a vőlegénye megpattant, Mileyból pedig egy vadóc, popsirázó, igencsak extrovertált sztár lett, aki igyekszik minden eseményen feltűnést kelteni. A Life.hu sem mehetett el Miley botrányhőssé válása mellett - róla szóló cikkünket ide kattintva olvashatod el.