Johnny Depp kiállt lánya mellett, aki szexuális beállítottságáról vallott

Forrás: Instagram/ Lily-Rose Depp -
támogatás LMBTQ fotó Lily-Rose Depp matrica Vanessa Paradis felirat szexualitás Johnny Depp póló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lily-Rose Depp, a színész 16 éves lánya Instagramon vallott szexuális orientációjáról. Johnny Depp pedig egy fotóval üzente: mindenben támogatja a lányát.

A celebcsemete, aki modell édesanyjára, Vanessa Paradisra ütött, egy „We are you” feliratú pólóban pózolt többedmagával. Sokan talán átsiklanának ennek jelentősége felett, pedig ez egy LMTBQ-kampány mottója, vagyis a pólót felvéve a csoporthoz tartozónak vallotta magát.

Lily Rose Depp csatlakozott az LMTBQ-hoz Forrás: Instagram/ Lily-Rose Depp

A kampány főszervezője is egy fotóval támasztotta alá, hogy Lily-Rose csatlakozott hozzájuk.

A kampány főszervezője, iO Tillet Wright és Lily-Rose Depp Forrás: Instagram/iolovesyou

Annyira nem is lepődtünk meg a vallomásán, hiszen a lány, akire már a Chanel is felfigyelt, Miley Cyrus barátnőjével készített szexi fotókat, ráadásul munka után többször is találkoztak.

Lily-Rose Depp és Stella Maxwell munka után is együtt lógtak Forrás: Instagram/ Stella Maxwell

Miután a kampányfotó felkerült Lily-Rose közösségi oldalára, Johnny Depp ugyanilyen feliratú matricát ragasztott a nadrágjára, amit jól meg is mutatott a fotósoknak, jelezve, hogy mindenben támogatja a lányát.

Te élsz, vagy csak létezel? - Kövesd a világ legbefolyásosabb asszonyainak tanácsaithttp://www.life.hu/csalad/20150813-befolyasos-nok-gondolatai-az-eletrol-es-a-munkarol.htmlMinden reggel 6-kor kelsz, este 6-ig az irobában robotolsz. Monoton napok egymás után, kell a pénz, nem lehet lazsálni, a mókuskerék magába szippantott. A munka fontos, dolgozni kell, ám néha-néha mégis érdemes kicsit megállni és elgondolkozni az élet valódi értelmén.CsaládThinkstockA félkarú Bethany Hamilton tündéri fotót posztolt kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20150827-a-felkaru-bethany-hamilton-tunderi-fotot-posztolt-kisfiarol.htmlA híres szörfös a cápatámadás óta is – amiben elvesztette egyik karját – teljes életet él. Amióta pedig megszületett első kisfia, igazán boldog. Család--Újgazdag elkényeztetett ficsúrok sokkolják a közvéleménythttp://www.life.hu/csalad/20150808-kinanak-kezd-elege-lenni-a-magamutogato-ujgazdag-fiatalokbol.htmlBiztosan te is láttál már gyönyörű sportautóval, egy köteg pénzzel, vagy méregdrága cuccokkal pózoló fiatalokat valamilyen közösségi oldalon. Ha máshol nem, egy korábbi cikkünkben mi is bemutattunk már egy válogatást a Dom Perignonban kezet mosó, pazarló milliárdos gyerekekről. Nos, a kínai fiatalok, úgy tűnik, kimaxolják a vérlázító rongyrázás fogalmát.CsaládOrigoCsaládi házra és nyugalomra vágyik Mező Misihttp://www.life.hu/csalad/20150826-mezo-misi-a-magna-cum-laude-frontembere-aalmai-hazarol-es-kulonleges-terverol-meselt.htmlA Magna Cum Laude frontembere nagy dobásra készül, melynek kapcsán álmairól is mesélt.Család--David Beckham a Jégvarázs szereplőivel pózol - Micsoda fotó!http://www.life.hu/csalad/20150826-david-beckham-a-jegvarazs-ket-foszereplojevel-szelfizett-a-minap.htmlHa gyermekeiről van szó, a világ egyik legszexisebb labdarúgója mindent megtesz boldogságukért. Igazi minta apukának bizonyult, mikor lánya kérésére együtt pózolt a Jégvarázs című animációs film szereplőivel.CsaládOrigoMariah Carey tagadja, hogy terhes lennehttp://www.life.hu/csalad/20150825-mariah-carey-tagadja-hogy-terhes-lenne-milliardos-uzletember-baratjatol.htmlAz énekesnő néhány hónapja egy milliárdos üzletemberrel randizik, és máris szárnyra kaptak a pletykák, hogy Mariah a közös babájukat várja.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.