Újra pornót forgat majd Cicciolina?

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
pornó szakítás kapcsolat Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nős férfi miatt láthatjuk talán újra felnőttfilmben az egykori pornósztárt, akinek a fia is támogatja édesanyja ötletét. 

Cicciolina, azaz Staller Ilona azt hitte, megtalálta élete szerelmét egy negyvenéves építész személyében. A Best magazinnak adott nyilatkozatában azonban elmesélte, hogy a férfiről hamar kiderült, hogy párkapcsolatban él, és nem volt hajlandó felvállalni szerelmét a szőke szépséggel. Cicciolina a mai napig fájlalja a történteket, és állítólag az is megfordult a fejében, hogy esetleg újra pornót forgatna - írja a Blikk.

tv2

"Végül én mondtam ki, hogy legyen vége, ne is keressen többé. Persze közben darabokra tört a szívem. Sokáig hívogatott még utána, de nem vettem fel a telefont, pedig napokon át zokogtam, annyira hiányzott. Azt hiszem, a múltam állt kettőnk közé" - mesélte a magazinnak az egykori pornósztár.

Szabó Zsófi: "Próbáltam titokban tartani ezt a szerelmet"http://www.life.hu/intim/20150828-szabo-zsofi-az-rtl-klub-sztarja-szineszno-fulig-szerelmes-uj-parjaba-zsoltba.htmlAz RTL Klub sztárja fél év után megmutatta szerelmét és arról is vallott, hogyan lett a régóta tartó barátságból párkapcsolat.Intim--Mindenhonnan kilóg Courtney Stodden mellehttp://www.life.hu/intim/20150827-mindenhonnan-kilog-courtney-stodden-melle.htmlCourtney Stodden mellei akkorák, hogy mindenhonnan kificcennek egy kicsit.Intim--Johnny Depp kiállt lánya mellett, aki szexuális beállítottságáról vallott http://www.life.hu/intim/20150827-johnny-depp-kiallt-lanya-lily-rose-depp-mellett-aki-szexualis-beallitottsagarol-vallott.htmlLily-Rose Depp, a színész 16 éves lánya Instagramon vallott szexuális orientációjáról. Johnny Depp pedig egy fotóval üzente: mindenben támogatja a lányát.Intim--Egzotikus szépségű lány varázsolta el Varga Viktorthttp://www.life.hu/intim/20150827-varga-viktor-enekest-egzotikus-szepsegu-lany-varazsolt-el.htmlAz énekest festményei és egy gyönyörű lány társaságában kapták lencsevégre Budapest egyik felkapott szórakozó negyedében.Intim--Erzsébet királynő kiakadt Harry herceg új csaja miatthttp://www.life.hu/intim/20150827-harry-herceg-uj-baratnoje-jenna-coleman-miatt-akadt-ki-erzsebet-kiralyno.htmlA trónörökös legújabb választottja Jenna Coleman színésznő, akivel kapcsolatban van néhány ellenvetése a brit uralkodónőnek.IntimAFPEzért ne szidd sose az exedet másoknak: A jelenlegi párodat pedig főleg ne...http://www.life.hu/intim/20150824-pilat-gabor-ezert-ne-szidd-sose-az-exedet-masoknak-a-jelenlegi-parodat-pedig-foleg.htmlHallottál már olyat, hogy valaki nem elégedett a partnerével? És olyat, hogy szidja másoknak? “Meséljen az emberekről a szervezetben, ahonnan éppen eljött” - mondta a felvételiztető, akit arra kért a menedzsment, hogy segítsen kiválasztani egy kulcsfontosságú vezetőt az egyik terület élére...IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.