Szabó Zsófi: "Próbáltam titokban tartani ezt a szerelmet"

Szabó Zsófi párkapcsolat barátság szerelem RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub sztárja fél év után megmutatta szerelmét és arról is vallott, hogyan lett a régóta tartó barátságból párkapcsolat.

Szabó Zsófiról már régóta rebesgették, hogy egy Zsolt nevű, vele egyidős fiú oldalán találta meg a boldogságot. A színésznő most a hot! magazinban mesélt kapcsolatáról.

Forrás: Instagram/szabozsofi

„Tinédzserkorom óta ismerjük egymást, azóta, hogy benne vagyok a lovas sportban. Nem túlzok, ha azt mondom, legalább tíz éve" – kezdi Zsófi, aki éppen akkor futott újra össze a fiúval, amikor elhatározta, milyen társa vágyik.

„Arra jutottam, hogy nekem olyan társ kellene, akivel hasonló az érdeklődési körünk, aki egykorú velem, jóképű, intelligens, tanult, jó humorú" – magyarázta a színésznő, aki annak örül legjobban, hogy Zsoltnak nem a külsőségek számítanak, nem az érdekli akit a tévében lát, hanem neki tényleg az a lány kell, akit már régóta ismer. A pár jelenleg Nyíregyházán tölti a mindennapjait Zsolt otthonában.

Ha kíváncsi vagy Zsófi és párja cuki szerelmes fotójára KATT IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.