Úgy tűnik, minden megpróbáltatást kibír Simó Vivien és párja, Laci párkapcsolata.

Rippel Feri exfelesége és a szerelme fél évvel ezelőtt költözött közös lakásba a gyerkőcökkel, ám az összecsiszolódás finoman szólva sem megy zökkenőmentesen - írja a Blikk.

Simó VivienForrás: RTL Klub

"Laci Pestszentlőrincen lakott a fiával, Noellel. Én azonban ott nem éreztem volna jól magam. Fél év alatt el tudta adni a lakását, és itt, Szigetszentmiklóson vettünk egy nagyobbat" - kezdi történetüket Vivien.

"Azóta kétszer futott majdnem végérvényesen zátonyra a kapcsolatunk. Besokalltam, összepakoltam a holminkat, és a kisfiammal, Krisztoferrel hazamentünk anyuékhoz. De Lacival mégsem tudunk egymás nélkül élni. A legutóbbi, néhány héttel ezelőtti besokallásom után még Noel is felhívott, hogy azonnal menjünk haza, mert hiányzunk. Azt mondta, hogy üres a lakás nélkülünk. Nekünk szintén rettenetesen hiányoztak Laciék.

Olyan nincs, hogy két családos ember összeköltözik, és egyből minden simán megy.

Leültünk, és megbeszéltünk egymással mindent. Elfogadtuk egymás nyavalyáit. Azóta pedig nincs semmilyen vita" - nyilatkozta a lány a lapnak.

Vivien és Rippel Feri két éve vált el, szerelmük gyümölcse Krisztofer Herkules, aki anyukája elmondása szerint nagyon lacis. "És Laci is a sajátjaként szereti őt. Ha együtt vagyunk, akkor inkább az ő nyakába, ölébe ül. Néha ő kel fel a kisfiamhoz is éjszaka, ugyanis neki mindent sokkal hamarabb megcsinál. Amíg nekem egy óra, amíg visszaalszik, neki csak két perc.

Az összeköltözéskor féltem, hogy a gyerekek miként jönnek majd ki egymással, de feleslegesen aggódtam. Nem rivalizálnak egymással. Noel tanítgatja, és "bátyáskodik" felette. Mi pedig nagyon vigyázunk arra, hogy ezt a családi békét fenntartsuk. És azóta már túl vagyunk az első közös külföldi nyaraláson is, amely tényleg remekül sikerült.