Ejha! Így fenekeli el fiatal pasija Heidi Klumot

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy -
fakanál pajkos bugyi játék fenék Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon milyen kis játékokat játszhat a modell és fiatal pasija? Nekünk van egy tippünk!

Azt már eddig is tudtuk, hogy a pár a szenvedélyes szerelem híve, de most pikánsabb dolgok is kiderültek róluk. Heidi Klum legújabb Instagram fotója szerint a 29 éves Vito Schnabel egy „pajkos kanál” feliratú konyhai eszközzel szokta elnáspángolni barátnője fenekét, aki pedig meglepő módon nem hord bugyit a szoknyája alatt.

Forrás: Instagram/ Heidi Klum

Túl vagy már az análpróbán? Rémületes élmény, vagy fenséges csoda?http://www.life.hu/intim/20101130-a-ferfiak-izgatonak-a-nok-megalazonak-tartjak-analis-szex.html10-ből 8-an próbálták már vagy szeretnék kipróbálni az anális szexet – derült ki az ország szextesztjének felméréséből. A fenti adat persze a férfiakra értendő, a nők 61 százaléka ugyanis nem vágyik ilyesfajta örömökre. Két éve ez a téma sokatokat érdekelt – azóta változott a helyzet?IntimThinkstockLegénybúcsú egyedül? Így kell ezt csinálni!http://www.life.hu/intim/20150906-robert-chernow-egyedul-toltotte-a-legenybucsujat.htmlRobert Chernow egy átlagos New York-i srác, aki a hétvégén Chicagoban legénybúcsúzott (volna) barátaival. Bár valószínűleg egy életre szóló élményben bízva várta az eseményt, ami történt arra aligha számított.IntimMunkamegosztás egyenlő jó szex?http://www.life.hu/intim/20150906-munkamegosztas-egyenlo-jo-szex.htmlEgy friss kutatás szerint, jóval elégedettebbek a párkapcsolatukkal és a szexuális életükkel azok a párok, akik a gyerek körüli feladatokat megosztják egymást között.IntimThinkstockA biszexualitás árt az egészségnek?http://www.life.hu/intim/20150906-a-biszexualitas-art-az-egeszsegnek.htmlÚgy látszik, a biszexuálisok egészségi állapota a legrosszabb: a homo- és heteroszexuálisok mind egészségesebbnek tartják magukat, mint azok, akik férfi és női partnerrel is el tudják képzelni az életüket.IntimAFPNicole Scherzinger már megint iszonyú szexi képet posztolthttp://www.life.hu/intim/20150906-nicole-scherzinger-mar-megint-iszonyu-szexi-kepet-posztolt.htmlA 37 éves énekesnőre nincs más szó, mint a bombázó. Tökéletes testét szívesen meg is mutatja.Intim--Zuhanyzó kolléganőjét kukkolta évekig egy férfihttp://www.life.hu/intim/20150905-evekig-kukkolta-zuhanyzo-kolleganojet-egy-angol-ferfi.htmlMegdöbbentő, de két éven keresztül észre sem vette a nő, hogy egyik kollégája kukkolja, és még intim felvételeket is készít róla. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.