Visszatér nagy szerelméhez Harry herceg

Forrás: AFP/Chris Ratcliffe -
párkapcsolat Chelsy Davy exbarátnő szerelem visszatérés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg öccsének Zimbabwéban, afrikai körútja alatt volt alkalma találkozni egykori nagy szerelmével, Chelsy Davyvel. A találkák pedig mindkettőjüket annyira mélyen érintették, hogy közös barátaik szerint újra felmelegítenék a kapcsolatukat.

Még hogy csak a káposzta jó felmelegítve! Harry herceg és exbarátnője, Chelsy Davy bizonyára nem ért egyet ezzel a közmondással.

Harry herceg és Chelsy Davy 2008-ban Forrás: AFP/Chris Ratcliffe

Nem ez az első alkalom, hogy a közös barátok szerint ismét dúl a szerelem a két fiatal között: néhány hónappal ezelőtt már felvetődött a hír, miszerint Harry herceg és Chelsy Davy újra együtt vannak. Vajon mikor lépnek nyilvánosság elé kapcsolatukkal?

5 ok, amiért te is kidobnád Harry herceget

Míg mi minden egyes nap azt várjuk, hogy eljöjjön értünk a hercegünk, addig Cressida Bonas fogta, és kidobta a sajátját. Ennek kapcsán a Life.hu ITT összegyűjtötte az okokat, amiért valószínűsíthetően Bonas kisasszony lapátra tette Harry herceget, és amiért talán mi is így tettünk volna a helyében.

Katalin hercegnét megfosztották címétől - Már nem ő a legstílusosabbhttp://www.life.hu/trend/20150906-nem-katalin-hercegnot-tartjak-mar-a-legtilusosabb-hercegnonek.htmlAjjaj, az emberek már nem Katalin hercegné stílusáért rajonganak?Trend--Újabb esküvő a királyi családban! Megházasodott Charlene hercegné öccsehttp://www.life.hu/intim/20150905-charlene-monacoi-hercegne-occse-gareth-wittstock-felesegul-vette-baratnojet-monacoban.htmlGareth Wittstock Monacóban mondta ki barátnőjének és kislánya édesanyjának a boldogító igent.Intim--Jó ideig nem láthatjuk György herceget és Saroltát?http://www.life.hu/csalad/20150902-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-korutazasra-keszulnek-a-gyerekeik-nelkul.htmlÚjabb körutazást tervez Cambridge hercege és hercegnéje, ám a hírek szerint sem a kis György, sem pedig nemrég született húga, Sarolta hercegnő nem fog velük tartani.Család--Kilépett Diana hercegné jótékonysági alapítványából Angelina Joliehttp://www.life.hu/news/20150902-angelina-jolie-kilepett-diana-hercegne-kedvelt-jotekonysagi-alapitvanyabol.htmlA világsztár a hírek szerint kényelmetlenül érezte magát amiatt, hogy az általa is támogatott aknamentesítéssel foglalkozó szervezet néhány tagja több százezer forintnak megfelelő összeget csípett le magának.News--Tinder-királylány és a szőke herceg profilképe - Ezért húzzuk jobbra, aki tetszik?http://www.life.hu/intim/20150625-ezert-huzzuk-jobbra-a-tinderen-annak-a-kepet-aki-tetszik-nekunk.htmlAki valaha használta már a Tinder nevű, ismerkedésre (vagy inkább gyors szexre?) szolgáló okostelefon-alkalmazást, tudja, hogy jobbra kell húzni a kijelzőn annak a fotóját, akit szívesen megismerne a valóságban is. De hogy mi alapján szívecskézünk vagy ikszelünk valakit? Jim Davies kanadai szakértő elárulta.IntimThinkstockLe akarta fújni a királyi esküvőt Diana hercegnő?http://www.life.hu/intim/20150826-diana-hercegno-az-utolso-pillanatban-le-akarta-fujni-az-eskuvojet-karoly-herceggel.htmlEgy amerikai lap forrása szerint Diana hercegnő és Károly herceg házassága már az első naptól kezdve halálra volt ítélve.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.