Károly herceg Chelsy Davy Cressida Bonas szerelem Camilla hercegné összejövés szakítás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt év telt el szakításuk óta, ám a brit királyi család sarja a jelek szerint még mindig nem tette túl magát egykori barátnőjén. Mi több, a hírek szerint már most több van köztük, mint puszta barátság.

Felmelegítve nem csak a káposzta jó? A hamarosan leszerelő Harry herceg és Chelsy Davy újra együtt - állítja több külföldi oldal. A brit királyi család sarjának és egykori barátnőjének se veled, se nélküled kapcsolata hét éven át tartott, most pedig az a hír járja, ismét dúl a szerelem a két fiatal között.

Harry herceg és Chelsy Davy még 2008-ban Forrás: AFP/Chris Ratcliffe

Harry az élet császára: Ezek a nők mind megvoltak neki

Harry mindent megtesz azért, hogy becsajozzon, és előbb utóbb megnősüljön, ahogy azt elvárják tőle. Trónörökös létére úgy váltogatja a barátnőit, mint más az ingeit, és őrülten nehéz követni, éppen mikor ki melegíti fel a hercegi ágyat. Korábbi cikkünkben legalább 15 csajszit gyűjtöttünk, akik garantáltan megvoltak neki. Kattinst a listáért!

5 ok, amiért te is kidobnád Harry herceget

Amikor Cressida Bonas fogta, és kidobta a hercegét, a Life.hu összegyűjtötte az okokat, amiért valószínűsíthetően a kisasszony lapátra tette Harryt, és amiért talán mi is így tettünk volna a helyében. A listát itt érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.