Öt év telt el szakításuk óta, ám a brit királyi család sarja a jelek szerint még mindig nem tette túl magát egykori barátnőjén. Mi több, a hírek szerint már most több van köztük, mint puszta barátság.

Felmelegítve nem csak a káposzta jó? A hamarosan leszerelő Harry herceg és Chelsy Davy újra együtt - állítja több külföldi oldal. A brit királyi család sarjának és egykori barátnőjének se veled, se nélküled kapcsolata hét éven át tartott, most pedig az a hír járja, ismét dúl a szerelem a két fiatal között.

Harry herceg és Chelsy Davy még 2008-banForrás: AFP/Chris Ratcliffe

"Harry és Chelsy majdnem minden nap beszélnek egymással. Még mindig csodálatosan működik a kémia közöttük, semmi meglepő nincs abban, hogy újra összejönnek" - mondta a páros egyik bennfentese a brit Grazia magazinnak. A forrás hozzátette, 2010-es szakításukhoz nagyban hozzájárult a család nyomása, legfőképpen Károly hercegé.

Harry az élet császára: Ezek a nők mind megvoltak neki
Harry mindent megtesz azért, hogy becsajozzon, és előbb utóbb megnősüljön, ahogy azt elvárják tőle. Trónörökös létére úgy váltogatja a barátnőit, mint más az ingeit, és őrülten nehéz követni, éppen mikor ki melegíti fel a hercegi ágyat. Korábbi cikkünkben legalább 15 csajszit gyűjtöttünk, akik garantáltan megvoltak neki. Kattinst a listáért!

Bár Harry herceget Cressida Bonas óta számos ismert és kevésbé híres nővel szóba hozták, a barátok szerint jelen pillanat ő is és Chelsy is szingli, egy decemberben tartott jótékonysági rendezvény óta ráadásul a hírek szerint szinte elválaszthatatlanok egymástól. „Mindenki azzal viccelődik, hogy Chelsy olyan Harrynek, mint Károlynak Camilla: ő az a nő, akin nem tud túllépni" – tette hozzá a forrás.

5 ok, amiért te is kidobnád Harry herceget
Amikor Cressida Bonas fogta, és kidobta a hercegét, a Life.hu összegyűjtötte az okokat, amiért valószínűsíthetően a kisasszony lapátra tette Harryt, és amiért talán mi is így tettünk volna a helyében. A listát itt érheted el.