Rihanna már a múlté! Új szépséggel az oldalán jelent meg Lewis Hamilton

Forrás: AFP -
párkapcsolat Fanny Neguesha szerelem Lewis Hamilton randi Rihanna szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forma-1-es autóversenyzőnek a gyönyörű belga modellel, Fanny Negueshával volt találkája a GQ magazin díjátadó ünnepsége után.

Mióta Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger szakítottak, a Forma-1-es pilóta nem bír magával - már ami a nőket illeti.

A 30 éves autóversenyző legutóbb még a barbadosi énekesnőnek, Rihannának csapta a szelet, ám mióta tisztázta, hogy valójában nincs is köztük semmi, csak puszta barátság, már nem is látni őket együtt.

A jelek szerint valaki egészen más dobogtatta meg Hamilton szívét mostanában: a GQ magazin díjátadó partija után kapták lencsevégre a belga modellel, Fanny Negueshával, amint késő este együtt érkeztek meg a londoni Chiltern Firehouse-ba. A képekért kattints ide!

Forrás: AFP

A lányról annyit tudni, hogy mindössze 25 éves, Franciaországban kezdte karrierjét modellként, és a híres labdarúgó, Mario Balotelli menyasszonya volt egészen tavaly szeptemberig. Vajon ez is csak barátság lesz Lewis Hamilton részéről?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.