Rékasi Károly balesete megváltoztatta kapcsolatát Pikali Gerdával

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal -
színész baleset Barátok közt Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, Rékasi Károly újra forgat a Barátok köztben, és riporterünknek arról is mesélt, hogy milyen darabokban játszik a közeljövőben. 

A József Attila Színházba a minap együtt érkezett Pikali Gerdával, és szemmel láthatóan a legnagyobb köztük a harmónia. A színésznő szerelme minden lépésre figyel, minden mozdulata a féltő gondoskodásról árulkodik.

A színészpár - akik közös darabjukra, a Boldogságra is készülnek - mindkét tagja állítja, számukra a baleset óta megváltozott minden: még fontosabbak lettek egymás számára. "Csak az számít, hogy egyben vagyunk, és ketten vagyunk. Együtt pedig minden túlélhető. Vigyázom rá, ő pedig rám vigyáz" - mondta Pikali Gerda a Blikknek.

"Gerda egy tünemény. Gondoskodik rólam, és tényleg mindenre odafigyel, amiért nagyon hálás vagyok" - tette hozzá Rékasi Károly.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.