Justin Bieber miatt válik férjétől Lara Stone modell?

modell Lara Stone házasság válás Justin Bieber David Walliams férj komikus gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat hónappal ezelőtt jelentette be a holland modell és komikus férje, David Walliams, hogy 5 év házasság és egy közös kisfiú után különválnak. A pletykák szerint pedig ehhez nagyon is köze van a tinilányok kedvencének, Justin Biebernek.

A napokban véglegesítették David Walliams és Lara Stone válását. A bírósági tárgyaláson, amely a Daily Mail hírei szerint mindössze egyetlen percig tartott, a 44 éves humorista exneje "kiszámíthatatlan viselkedését" nevezte meg szakításuk okát, ám a lap szerint nem csupán ezért ért véget öt évig tartó házasságuk.

Forrás: Calvin Klein

A 31 éves holland modell ugyanis nem sokkal azután költözött el férjétől, hogy Justin Bieberrel együtt meztelenkedtek a Calvin Klein kampányának fotózásán. A brit lap úgy tudja, a mindössze 21 éves tinisztárnak volt mersze randira hívni a nála 10 évvel idősebb egygyerekes anyukát, nem is törődve azzal, hogy Lara akkor még nagyon is férjnél volt.

Mondjuk a képeket elnézve nem csodálkozunk azon, hogy ennyire forrt a levegő az énekes és a model között...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.