Most aztán főhet a feje a trónörökösnek: a hírek szerint mindkét exbarátnője, Cressida Bonas és Chelsy Davy is visszavárja a herceget.

Nemrég tért haza afrikai utazásáról Harry herceg, aki azóta trónörökösi teendőin túl szerelmi ügyeire is gondot fordít.

Chelsy Davyvel 2004 elején találkozott a herceg, és egészen 2010 májusáig együtt volt vele. Szakításukat az ügyvédnő jelentette be közösségi oldalán.Forrás: AFP/Chris Ratcliffe

Talán egy kicsit többet is, mint kéne. Mint a Life.hu már korábban megírta, Harry többször is találkozott afrikai útja során volt barátnőjével, az ügyvédként dolgozó Chelsy Davyvel, akivel korábban 7 évig együtt jártak. Egy közeli ismerősük szerint azonban jóval több volt a megkeresés okai között, mint puszta barátság.

Harry és Cressida tavaly áprilisban szakítottak egymással.Forrás: AFP/Glyn Kirk

Mindeközben a másik exbarátnő, Cressida Bonas a jelek szerint nem volt egészen naprakész Harry herceg randizási híreivel kapcsolatosan, hiszen a hírek szerint nemrég éppen miatta tette ki színész barátja, Edward Holcroft szűrét: úgy tudni, újra szeretné kezdeni Harryvel. Egyelőre kérdéses, ki felé hajlik jobban a herceg, de az biztos, hogy ezt a háromszöget senki sem ússza meg sérülés nélkül.

5 ok, amiért te is kidobnád Harry herceget
Míg mi minden egyes nap azt várjuk, hogy eljöjjön értünk a hercegünk, addig annak idején Cressida Bonas fogta, és kidobta a sajátját. Ennek kapcsán a Life.hu itt gyűjtötte össze az okokat, amiért valószínűsíthetően Bonas kisasszony lapátra tette Harryt, és amiért talán mi is így tettünk volna a helyében.