Még mielőtt azt gondolnád, a sztároknak minden könnyebben megy, eláruljuk: ez koránt sincs így. Jó példa erre a minap az esküvőjéről nyilatkozó, pontosabban annak megtervezéséről panaszkodó Justin Theroux.

Justin Theroux, aki nyáron vezette (végre) oltár elé menyasszonyát, Jennifer Anistont, beszámolója szerint a legkevésbé sem nevezhető gyerekjátéknak az esküvőszervezés. Különösen akkor, ha az egész világon ismert hollywoodi sztárpárról van szó, akik a legnagyobb titokban akarják megoldani menyegzőjüket.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Nem mondhatnám, hogy szórakoztató volt a tervezés. Az esküvőszervezés egyik legjobb része, amikor megosztjuk az élményt a többiekkel, nekünk azonban titokban kellett tartanunk – mondta el a New York Daily Newsnak a színész. Justin és Jen augusztus elején mondták ki egymásnak a boldogító igent, az esemény azonban olyannyira titkos volt, hogy még a meghívottak is csak a helyszínen tudták meg, mire is érkeztek.

Esküvőd lesz? Hibák, amiket NE kövess el!
Nem véletlenül hívják a menyasszonyokat sokszor "menyasszörnynek". Az esküvőszervezés nemcsak anyagilag, de lelkileg és fizikailag is megterhelő, ám fel lehet rá készülni. A Life.hu itt járt utána esküvőszervező segítségével, melyek azok a tipikus hibák, amiket nem szabad elkövetni a nagy nap megszervezésekor.