Lady Gaga mellei kiestek a ruhájából - Fotó!

mell fotó Emmy-díj énekesnő villantás Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőtől már megszokhattuk, hogy feltűnő, és igen kihívó ruhákkal vonja magára a figyelmet, azonban most igencsak sokat mutatott a melleiből. 

Gaga az Emmy-gála afterbulijának végeztével szállt be egy gyönyörű hófehér RollsRoyce-ba, amikor történt egy kis baleset. A ruha bár nem volt kifejezetten mélyen kivágott, a beszálláskor mégis előbuktak belőle a világsztár mellei. A fotósok persze rögtön felfigyeltek a villantásra, és meg is örökítették az énekesnő kebleit. Gaga természetesen csak nevetett a történteken.

Forrás: Northfoto
Ki akar jobban gyereket? A nő, vagy a férfi? Hihetetlen, de az utóbbi...http://www.life.hu/intim/20150921-uj-trend-a-lathataron-amikor-a-ferfiak-akarnak-gyereket-es-a-nok-nem-biztosak-benne.htmlA populáris kultúra szerint a nők baba-megszállott házisárkányok, akik a férfiakat egyfajta gyerekcsináló gépnek képzelik. És a férfiaknak igencsak résen kell lenniük, nehogy egy ragadozó „csapdájába" essenek, aki titokban kilyukasztja az óvszereket. Finomabban fogalmazva a gyengébbik nem képviselőinek leghőbb vágya, hogy gyűrű kerüljön az ujjukra, és mihamarabb családot alapítsanak.IntimThinkstockEjha! Vizes melleit markolássza Beyoncé: Szexi fotó!http://www.life.hu/intim/20150922-beyonce-vizes-melleit-markolaszva-csucsorit-a-flaunt-magazinban.htmlAz énekesnő szexi fotósorozattal állt elő, amin újra megmutatta, mennyire dögös. Intim--Justin Theroux utálta az esküvőszervezésthttp://www.life.hu/intim/20150922-justin-theroux-szinesz-az-eskuvoszervezesrol-panaszkodott.htmlMég mielőtt azt gondolnád, a sztároknak minden könnyebben megy, eláruljuk: ez koránt sincs így. Jó példa erre a minap az esküvőjéről nyilatkozó, pontosabban annak megtervezéséről panaszkodó Justin Theroux. Intim--Zimány Linda fürdőruhában szexiskedik a kameránakhttp://www.life.hu/intim/20150921-zimany-linda-egy-dogos-furdoruhaban-elvezi-a-napsugarakat.htmlKedves Ferenc kedvese egy igazán dögös képpel rukkolt elő, ahol fürdőruhában pózol a kamerának.IntimOrigoBotrány! Egy levágott malacfejbe dugta péniszét David Cameron brit miniszterelnökhttp://www.life.hu/intim/20150921-david-cameron-brit-miniszterelnok-fiatalkoraban-egy-levagott-malacfejbe-dugta-peniszet.htmlBizarr, eddig még sosem hallott fiatalkori titkairól rántja le a leplet David Cameron legújabb életrajzi könyve. Intim--Internetes randipartnere szurkálta halálra a népszerű egyetemi professzorthttp://www.life.hu/intim/20150920-jennifer-wilson-professzornot-egy-megszallott-hodoloja-gyilkolhatta-meg.htmlJennifer Wilson csak egy normális kapcsolatra vágyott. A 36 éves professzornőt imádták a diákjai, neki pedig a sok munka mellett alig maradt ideje a magánéletére - ezért is regisztrált egy társkereső oldalon. Nem kellett volna...Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.