Hurrá! Gwyneth Paltrow végre bepasizott

"Forrás: Instagram/Brad Falchuk " -
Brad Falchuk párkapcsolat intim szerelem Gwyneth Paltrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még áprilisban mondták ki Gwyneth Paltrow és Chris Martin válását, a gyönyörű színésznőre pedig úgy tűnik, ismét rátalált a szerelem. 

Nagyon nehezen mondott egymásnak búcsút Chris Martin és Gwyneth Paltrow. Annak ellenére, hogy az énekes válásuk után Jennifer Lawrence-el pörgött, románcuk nem tartott sokáig, rossz nyelvek szerint pedig éppen az vetett véget kapcsolatuknak, hogy az énekest rengetegszer lehetett látni volt felesége oldalán andalogva. Most azonban Gwyneth is új fejezetet nyitott az életében és Instagramon mutatta be új szerelmét, Brad Falchukot, az ismert forgatókönyvírót. A színésznő csak úgy ragyog a képen a sármos férfi mellett!

Forrás: Instagram/Brad Falchuk

Hoppá! Az ott Anne Hathaway mellbimbója?http://www.life.hu/intim/20150922-anne-hathaway-mellbimbot-villantott-a-kezdo-cimu-film-premierjen.htmlAnne Hathaway olyat mutatott, amit eddig sosem, méghozzá egy filmpremieren. Intim--Baukó Éva szolizás közben villantotta meg pucér melleit - Fülledt fotóhttp://www.life.hu/intim/20150922-bauko-eva-szolizas-kozben-tette-ki-melleit-es-le-is-fotozta-azokat.htmlAz egykori valóságshow-sztár hatalmasat villantott: szolizás közben tette közszemlére méretes kebleit. IntimOrigoMészáros Dóra megvillantotta hatalmas melleit - És rájuk is markolthttp://www.life.hu/intim/20150917-meszaros-dora-megvillantotta-hatalmas-melleit.htmlAz egykori playmate ismét nagyot villantott: ezúttal melleit tette közszemlére - rajongói nagy örömére. Vigyázat, nagyon dögös fotó következik!IntimOrigoMicsoda? Jennifer Garner és Ben Affleck újra randiztak?http://www.life.hu/intim/20150922-jennifer-garner-es-ben-affleck-valasuk-utan-ujra-randiztak.htmlAnnak ellenére, hogy nemrég elváltak, Jennifer Garner és Ben Affleck nemcsak párterápiára, hanem randizni is járnak. Tudja ezt még valaki követni? Intim--Meztelenül, az ágyából adott videós interjút a terhes Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20150905-kim-kardashian-terhesen-meztelenul-az-agyaban-fekve-nyilatkozott-az-interview-magazinnak.htmlKöztudott, hogy Kim Kardashian mindent megtesz a hírnévért. Legutóbb például azt vállalta be, hogy az Interview magazin munkatársának nyilatkozik videóchaten keresztül - meztelenül, az ágyában fekve. Intim--Hűha! Nagyon különös helyeken kerekedett ki Voksán Virág http://www.life.hu/intim/20150921-voksan-virag-kerek-melleket-es-duzzado-ajkakat-villantott.htmlHatalmas dekoltázst és duzzadó ajkakat villantott a lemezlovas, aki nagyon büszke kerek formáira. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.