A sztárpár viharos kapcsolatának úgy tűnik, végleg befellegzett. Információk szerint a színésznő szakított, mert Chris képtelen volt az elköteleződésre.

Lassan egy éve tart a két hollywoodi sztár se veled, se nélküled románca, ami a hírek szerint teljesen tönkrement. A 25 éves színésznő állítólag októberben egyszer már kiadta a Coldplay frontemberének az útját, azonban pár hét múlva megint összejöttek. Most viszont újra a szakításuktól hangos a sajtó - írja a People.

Jennifer Lawrence és Chris Martin kapcsolatán sosem tudtunk eligazodniForrás: AFP

A kapcsolatnak állítólag Jennifer vetett véget, miután a heves vérmérsékletű Martin nem akarta elkötelezni magát mellette. Mi nem csodálkozunk, hiszen nemrég vált el Gwyneth Paltrow-tól, így érthető, ha meg sem fordul a fejében egy komolyabb kapcsolat. A pár soha nem élte a nyilvánosság előtt az életét, és soha nem beszéltek egymásról a sajtónak. 

Gwyneth Paltrow és Chris Martin több mint tíz éves házasságnak vetett véget egy online megjelentetett, nagyon meghatónak szánt közleményben. A 41 éves színésznő és énekes pasija állítólag egy éven keresztül küzdött azért, hogy megmentsék kapcsolatukat – sikertelenül.