Az énekesnő hosszú évek óta a média érdeklődésének kereszttüzében éli mindennapjait, de idővel egyre kevésbé engedi be a kíváncsiskodókat a magánéletébe.

Korábban szerelmi életéből is sokkal többet megmutatott a külvilágnak, ma azonban már úgy érzi, meg kell védenie a privát szféráját. Azt is csak egy fotóval hozta nyilvánosságra, hogy együtt van egykori mentoráltjával, a Trap kapitányként megismert Molnár Tibivel.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

„Szándékosan nem tárom a nagy nyilvánosság elé a szerelmi életemet. Igaz, megosztottam egy képet, ami egyértelművé tette, mi a helyzet velünk. Nem akarom kiteregetni a magánéletemet. Nem akarom kiárusítani a szerelememet, ahogy ha anya édesanya leszek, a gyermekemet sem szeretném ország-világnak mutogatni. Persze normális kapcsolatot szeretnék, így nem bujkálok, de megbeszéltük, nem is biztosítunk felületet arra, hogy a privát szféránkban vájkáljanak” – mesélte Gabi a Bestnek.

Kommentelői szerint Tóth Gabi a legtökéletesebb nő a világon: Itt a bizonyíték!

Tóth Gabi, aki egy ideje boldog párkapcsolatban él, általában sok mindent megmutat magából közösségi oldalán. Most azonban nem így tett. Olvasd el a Life.hu cikkét!