Mégsem facér Katalin hercegné sármos öccse, James Middleton

Forrás: Northfoto -
James Middleton közlemény párkapcsolat Katalin hercegnő barát barátnő öcs Katalin hercegné szerelem hivatalos bejelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné öccse és párja, Donna Air egy hivatalos közleményen keresztül cáfolták a szakításukról szóló híreket.

Pár nappal ezelőtt a HELLO! magazin robbantotta a hírt, miszerint 2 év együttlét után szakított egymással James Middleton és Donna Air.

Forrás: Northfoto

A lap által megkérdezett források szerint Katalin hercegné jóképű öccse volt az, aki családja nyomására és a köztük lévő távolság miatt pontot tett a szerelem végére. James Middleton és Donna Air a napokban hivatalos közleményben cáfolták a hírt. "Mark Twain egyszer azért panaszkodott, mert eltúlozták halála hírét. Néhány nappal ezelőtt mi is döbbenten olvastuk a kapcsolatunkról szóló nekrológokat az országos napilapokban.

Megvan a királyi család legszexisebb tagja

Míg a világ feszülten figyeli Katalin hercegné és húga, Pippa Middleton minden lépését, addig öccsükre kevesebb reflektorfény esik - szerintünk méltatlanul. James Middleton ugyanis hihetetlenül szexi: nézd csak meg itt!
Katalin és Vilmos összebújtak a rögbi meccsen - Fotók!http://www.life.hu/intim/20150927-katalin-es-vilmos-egyutt-szurkoltak-a-rogbi-meccsen-majd-ossze-is-bujtak.htmlNyoma sincs annak, hogy bármi konfliktus lenne Anglia legnépszerűbb hercegi párja között, akik egy sporteseményen jelentek meg a nyilvánosság előtt. Intim--Összesimulva bulizott a legcukibb sztárpár, Debreczeni Zita és Gianni http://www.life.hu/intim/20150928-egyutt-lazitott-a-legcukibb-magyar-sztarpar-debreczeni-zita-es-gianni.htmlSzerelmesen, összesimulva vettek részt egy koncerten Gianniék, akik még az idei Glamour-gálán vállalták fel a kapcsolatukat, és azóta is nagy köztük a harmónia. IntimOrigoIlyen még nem volt! Titokban börtönbe látogatott Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/news/20150925-katalin-hercegne-titokban-noi-bortonbe-latogatott.htmlVilmos herceg hitvese egy női fegyházba érkezett a minap, ahol alkohol- és kábítószerfüggő foglyokkal találkozott. News--Uhh! Angelina Jolie a dadával csalja Brad Pittet?http://www.life.hu/intim/20150928-angelina-jolie-lena-gould-dadaval-csalja-brad-pittet.htmlA színésznő biszexualitása már régóta köztudomású, de azt nem gondoltuk volna, hogy Brad Pitt mellett is megkíván majd egy nőt. Intim--Ilyen még nem volt: a homofóbia ellen szólalt fel Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20150922-vilmos-herceg-a-homofobia-ellen-szolalt-fel-egy-maganiskolaban-tett-latogatasakor.htmlA brit királyi család idáig igyekezett kerülni az LMBT közösségek egyenlőségének kérdését. A trón második várományosa, Vilmos herceg azonban egy iskolában tett látogatásakor hívta fel a figyelmet erre a fontos témára.News--Julia Roberts házassága válságban - Mégis válik a színésznő?http://www.life.hu/intim/20150927-a-hirek-szerint-julia-roberts-valik.htmlJulia Roberts házassága egy ideje megromlott. A legfrissebb hírek szerint a színésznő már nem akarja megmenteni a kapcsolatot, inkább válna. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.