Katalin hercegné öccse és párja, Donna Air egy hivatalos közleményen keresztül cáfolták a szakításukról szóló híreket.

Pár nappal ezelőtt a HELLO! magazin robbantotta a hírt, miszerint 2 év együttlét után szakított egymással James Middleton és Donna Air.

Forrás: Northfoto

A lap által megkérdezett források szerint Katalin hercegné jóképű öccse volt az, aki családja nyomására és a köztük lévő távolság miatt pontot tett a szerelem végére. James Middleton és Donna Air a napokban hivatalos közleményben cáfolták a hírt. "Mark Twain egyszer azért panaszkodott, mert eltúlozták halála hírét. Néhány nappal ezelőtt mi is döbbenten olvastuk a kapcsolatunkról szóló nekrológokat az országos napilapokban.

Örömmel jelentjük, hogy a kapcsolatunk nem ért véget, még mindig egy pár vagyunk, és nem váltak el az útjaink. James és Donna 2013 februárjában találkoztak, szerelmüket két hónappal később, áprilisban vállalták fel a nyilvánosság előtt. 

Megvan a királyi család legszexisebb tagja
Míg a világ feszülten figyeli Katalin hercegné és húga, Pippa Middleton minden lépését, addig öccsükre kevesebb reflektorfény esik - szerintünk méltatlanul. James Middleton ugyanis hihetetlenül szexi: nézd csak meg itt!