Megszólalt Szulák Andrea volt párja - Állítja, nem ő csajozik a szexpartnerkeresőn

Tinder pár személyi edző szexpartner Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk úgy tudja, hogy Szulák Andrea volt párja, Gyarmati Gábor fotója látható a Tinder nevű, elsősorban szexpartner keresőként elhíresült oldalon. A férfi a lapnak elmondta, ő egészen biztosan nem regisztrált az oldalra. 

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Szulák Andrea egy Facebook-posztban tette közzé, hogy 10 év után szakítottak párjával, akit legutóbb személyi edzőjével hozták hírbe.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A napilap arról ír, hogy Gábor fotói felkerültek a Tinderre, a képek pedig a férfi Facebook oldaláról vannak. Az is igaz, hogy a mindenki által látható fotók között, így akár bárki használhatta is azokat.

"Nem én regisztráltam erre az oldalra. Semmi közöm hozzá, és nincs is szükségem ilyesmire. Valószínűleg feltörték a Facebook portálomat. Tudom, hogy semmi kivetnivaló nem lenne benne. De akkor sem én vagyok" – mondta Gábor.

ÉNB Marci és ÉNB Evelin szerelme a sorozaton kívül sem működötthttp://www.life.hu/intim/20150930-enb-marci-es-enb-evelin-az-rtl-klub-ejjjel-nappal-budapest-sztarjainak-kapcsolata-a-sorozaton-kivul.htmlA fiatalokról szóló sorozat két sztárjáról kiderült: nem csak az Éjjel-nappal Budapestben, hanem az életben is egy párt alkottak. Intim--Elárulta: ezért szakított kedvesével Király Viktorhttp://www.life.hu/intim/20150930-kiraly-viktor-ezert-szakitott-szerelmevel-beaval.htmlAhogy már megírtuk, Király Viktor és kedvese, Bea szakítottak. A lány a Facebookra posztolta ki búcsúüzenetét az énekes Voice-beli szereplését követően: „Őszintén gratulálok Király Viktornak a szerepléséhez. Köszönöm, hogy idáig mellette lehettem, és támogathattam őt! További sok sikert kívánok neki az életben!” IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegaciki! Főnökének pucérkodott Snapchaten a nőhttp://www.life.hu/intim/20150929-fonokenek-pucerkodott-snapchaten-a-no.htmlEgy nővel megtörtént, amitől mindenki fél, ha pucér szelfit küld valakinek. Rossz címzettet ütött be.IntimThinkstockBiszex igazságok: Férfival vagy nővel jobb randizni? http://www.life.hu/intim/20150928-szerelem-es-parkapcsolat-biszexualitas-ferfival-vagy-novel-jobb-randizni.htmlBár tudjuk, hogy a nemi sztereotípiák feleslegesek és értelmetlenek, hisz minden ember viselkedhet és érezhet bárhogy függetlenül attól, mely nemmel azonosítja magát, mégis mindannyian elgondolkodtunk már azon, hogy milyen különbségek vannak, ha valaki férfival vagy nővel randizgat. Nyilvánvalóan azokat a legcélszerűbb megkérdezni ezekről a tapasztalatokról, akik mindkét nemhez vonzódnak - a Reddit pedig pontosan ezt tette. Sok érdekességet lehet olvasni a népszerű közösségi oldal erről szóló thread-jében, a Life.hu most összegyűjtötte a legérdekesebb kommenteket. IntimThinkstockNem pucérkodik többet Helen Mirrenhttp://www.life.hu/intim/20150929-helen-mirren-nem-pucerkodik-tobbet-a-filmvasznon.htmlRögtön az egyik első filmjében, az 1969-es Age of Consent-ben meztelenül állt modellt a festőt játszó James Masonnak, és úgy látszik, ezzel a vetkőzés egész karrierjére rányomta bélyegét. Intim--Bréking! Varga Viktor és Cinthya Dictator csókolóztakhttp://www.life.hu/intim/20150929-varga-viktor-es-cinthya-dictator-csokoloztak.htmlEz most nosztalgia, vagy újra alakul valami? Cinthya Dictator és Varga Viktor csókolóztak! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.