Férje csúnyán átverte Sandra Bullockot, több nővel is megcsalta. A csinos színésznő ezért nehezen talált párt magának, most azonban ismét eltalálta Ámor nyila, sőt, ha igazak a hírek, rajongásának több tárgya is van. 

Egy időre összejött George Clooney-val, kipróbálta Tom Cruise-t, Ryan Reynolds is megvolt neki, de még a 17 évvel fiatalabb Chris Evanssal is randizott. Hiába, egyikükkel sem tartott sokáig a románc. A színésznő viszont mostanában rákapcsolt a férfivadászatra, úgy tudni, egyszerre több férfit is szédít.

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Bár Bryan Randall elég balhés férfi hírében áll, Sandra továbbra is találkozgat vele. A férfi elhagyta kislányát, és állítólag kicsit agresszív is, sokan figyelmeztették a színésznőt, hogy vigyázzon vele. Talán épp ezért kezdett el másokkal is randizni. A Radar Online értesülései szerint ugyanis egy másik jelölt is belépett a képbe, akivel állítólag szintén rengeteg időt tölt a színésznő.

Micsoda férfi! Megmutatjuk, ki rabolta el Sandra Bullock szívét
Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: a sok évnyi magányt követően Sandra Bullock végre társra talált. És nem is akármilyenre! Olvasd el a Life.hu cikkét!