Jennifer Lopez volt férje nyilvánosságra hozná az énekesnő szexvideóját

Forrás: AFP/Vince Bucci -
szexvideó per énekesnő Jennifer Lopez sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 90-es évek végén a világsztár férjhez ment a kubai pincérhez, Ojani Noa-hoz, aki most megfenyegette, hogy DVD formájában kiadja a közösen eltöltött intim pillanataikat. 

A videó még az 1997-es nászútjukon készült, melyből egy 11 órás „kisfilmet” akar kiadni az ex. Jennifer Lopez állítólag szexuális szituációkban, és lenge ruhában látható a felvételeken, sőt, olyan anyag is van rajta, ahogy elfenekeli egy barátját - írja a Daily Beast.

Forrás: AFP/Vince Bucci

A lap úgy tudja, hogy a híresség évekig pereskedett a volt férjével, Noah-val, akivel anno aláírtak egy szerződést, melyben lefektették, hogy senki nem szivárogtat ki semmit az együtt töltött évekből. Az egykor pincérként dolgozó férfi azonban már egy könyvet is ki akart adni a témában, de akkor Lopez 5 millió dollárt, vagyis közel másfél milliárd forintot ajánlott fel azért, hogy a kötet ne kerüljön a boltok polcaira.

A megszerzett tudás semmit sem ér a belülről fakadó őszinte lelkesedés nélkülhttp://www.life.hu/intim/20151001-pilat-gabor-a-megszerzett-tudas-semmit-sem-er-belulrol-fakado-oszinte-lelkesedes-nelkul.htmlNagyon sok szakmájában kitűnő emberrel találkoztam, akik a befásultságuk okán az eredmények tört részével voltak kénytelenek megelégedni, főleg ahhoz képest, amire a szaktudásuk, a tapasztalatuk teret és lehetőséget adott volna nekik.Intim--Egy ágyban Varga Viktor és Cinhya Dictator - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151001-varga-viktor-enekes-cinhya-dictator-fotoslany-es-aleska-diamond-egy-agyban-hemperget-az-ezek.htmlAleska Diamond intim fotót osztott meg, amelyen a celebhorda összekucorodva bújik egymáshoz. Intim--Hoppá! Szerelmes lett a 16 esztendős Patai Annahttp://www.life.hu/intim/20151001-patai-anna-fiatal-enekesno-szerelmes-lett-ert-mar-16-esztendos.htmlAnnácska, aki az évek során gyönyörű nővé cseperedett, szerelembe esett. Egyelőre azonban titokzatoskodik az érzéseivel kapcsolatban.IntimOrigo5+1 jel, ami arra utal, hogy "kissé" rosszul viseled a szakításthttp://www.life.hu/intim/20151001-ha-rosszul-viseled-a-szakitast-mindig-van-megoldas.htmlVége. Végleg. Alig bírod kiheverni, fáj, ha felkelsz, ha élsz és létezel. Pedig magaddal szúrsz ki, ha rövid időn belül nem oldod meg a problémát. Intim--Mellbimbót és popsit villantott Kendall Jennerhttp://www.life.hu/intim/20151001-kendall-jenner-mellbimbot-es-popsit-villantott-parizsban.htmlMeglehetősen merész ruhát választott a modellként is egyre elismertebb Kendall Jenner, aki egy teljesen átlátszó fekete lepelben ment vacsorázni Párizsban. Intim--Mindenkit kikosarazott Harry herceg - Még nem házasodnahttp://www.life.hu/intim/20151001-harry-herceg-meg-nem-akar-nosulni-es-nem-tervez-hazassagot-egyelore.htmlA brit trón sorban ötödik örököse egy nemrég adott interjújában elárulta: egyelőre nem tervezi, hogy bárki mellett is megállapodna, hiszen még rengeteg tennivalója van addig. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.