7 jel, ami arra utal, hogy egy érzelmi terroristával randizol

érzelem randi furcsa kapcsolat hazudozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztos volt már dolgod olyan pasival, akinél sok dolog nem stimmelt, titokzatos volt és még a szeme se állt jól. Egy lelki, érzelmi terrorista ember még alattomosabb tud lenni, ha a kegyeidbe férkőzik. Íme, 7 intő jel, ami arra utal, hogy a sráccal valami nem gömbölyű.

1. Érzelmileg kiszámíthatatlan. Az egyik pillanatban te vagy szíve hercegnője, teljesen odavan érted, a másikban komor és nem figyel oda rád. Utóbbi viselkedésével szinte kikényszeríti belőled, hogy harcolj a szeretetéért.

2. Bájolog. Túlságosan. Akár egy kiscica és a saját javára használja fel a hamisságát, igazából egyáltalán nem őszinték a gesztusai irányodba.

Forrás: Thinkstock

3. Hazudozik annak érdekében, hogy közelebb kerülj hozzá. Rosszabb esetben már le is bukott vele párszor előtted, persze a csillagokat leígérte az égről azóta.

4. Ahogy haladtok a randizással vagy a kapcsolattal, úgy nőnek az elvárások. Egyre inkább kontrol alatt tart, eléri az állapotot, amikor függővé válsz tőle bármilyen módon.

5. Megbízhatatlan. Ezt nem kell ragozni…

Forrás: Thinkstock

6. Nem gondolod biztosnak a kapcsolatot és úgy érzed tojáshéjakon kell sétálnod, hiszen bármit mondasz, ha neki nem tetszik, megsértheted vele.

7. Bűntudatot kelt benned, ha olyan programot vagy tevékenységet szervezel, amibe őt nem vonod bele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.