Hoppá! A Facebook buktatta le a csalfa fiút

Forrás: Thinkstock -
fotó lebukott Facebook telefon megcsalás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa McKinney éppen Manchesterben bulizott, ahol megismerkedett egy jóképű idegennel, Mattel. A rövid beszélgetés után számot cseréltek, azonban a bonyodalmak csak ezután kezdődtek. 

A fiatalok még egy közös képet is készítettek az estéről a lány telefonjával. A party végeztével azonban Pippa hiába próbálta hívni a kapott számot, nem a megfelelő ember vette fel a telefont, így a közösségi médiában tett közzé egy felhívást, hogy megtalálja a fiút - írja a Manchester Evening News.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

"Találkoztam tegnap éjjel egy nagyon helyes fiúval, viszont rosszul írtam le a számát. Szeretnék vele majd találkozni, de csak annyit tudok róla, hogy Whythenshaw-ban lakik, és Matt a neve. Tud valaki segíteni nekem?" - ezt az üzenetet osztotta meg a lány Facebookon, a korábban említett közös képpel együtt. Az ismerősök rögtön felkapták a dolgot, és sokan megosztották a bejegyzést. A hír eljutott egy bizonyos Emilyhez is, aki történetesen Matt barátnője volt.

Természetesesen óriási botrány kerekedett a sztoriból, és ahogy lenni szokott, a "lányok tartsanak össze" alapon, mindenki a fiút kezdte támadni. Matt válaszul ezt mondta:

"Ez most már nem vicces, és nem tudok csendben elmenni a történtek mellett. Az embereknek hallaniuk kell a történteket az én szemszögömből is, ami az igazság. Hazugság, hírnévhajhász, fura egy nőről beszélhetünk. Ez az egész nem igaz!"

Hiába azonban a bizonygató beszéd, Pippa a Telegraphnak odaadott egy képet, melyen igen intim viszonyban láthatóak a bulin Mattel. Úgy tűnik, a fiú csúnyán lebukott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.