Rihanna imádja az élsportoló férfiakat - Most egy focista rabolta el a szívét

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
szexi sportoló Rihanna foci kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A barbadosi énekesnő sosem titkolta, hogy rettentően vonzódik a dögös férfiakhoz. Korábbi románcai közül többen is a világ legnagyobb sportolói voltak.

Lewis Hamiltonnal közös nyaralásra mentek, a Real Madrid focistájával, Karim Benzemával pedig többször is elmentek romantikus randevúkra. A világsztár legújabb partnere a PSG kapusa, Kevin Trapp, aki népszerű futballista. A férfit teljesen levette a lábáról a szexi énekesnő, akivel állítólag már közös beceneveik is vannak - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A pár egyelőre még nem közölte a nyilvánossággal a kapcsolatukat, de már többen is látták őket együtt a Trapp meccsei előtt. Rihanna egyébként nagy rajongója lehet a focinak, hiszen a tavalyi vb-győzelemkor számtalan puszit adott a német válogatott több tagjának is.

Nagyon merész! Rihanna elfeledkezett a melltartóról

Nem sokat hagyott a képzeletre Rihanna a Dior legújabb kampányában. Az énekesnő Instagramján osztotta meg a szuperdögösre sikerült képeket. Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.