Détár Enikő házasság válás szerelem kapcsolat Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikő azt vallja, hogy a házasság egyszeri dolog, azt az esküt egyszer lehet csak igaz hittel kimondani. A színésznő a válás után érzéseiről és a nehéz újrakezdésről vallott. 

"Ha egy nő magára marad, egyszerűen csak szeretné túlélni a magányt" - vallott a Best magazinnak a válást követő nehéz időszakról Détár Enikő, akinek néhány évvel ezelőtt teljesen összeomlott az élete, amit felépített. Elveszítette a munkáját, meg kellett bírkóznia édesanyja halálával és azzal, hogy tönkrement a házassága. A színésznő emiatt úgy érezte, egyszerre szűnt meg minden biztos pont az életében.

Forrás: MTI

"Hatalmas veszteségek voltak ezek, de mégis azt kell mondanom, abban, hogy ennyi mindent elveszítettem, végső soron volt valami felszabadító" - mondta Enikő, aki azonban a válást követően sokáig úgy érezte, nem tudna új kapcsolatba kezdeni. "A válásomkor nagyon elhasaltam, nem tagadom. Ilyenkor, mint minden önérzetes nő, én is azt mondtam, nem kell nekem férfi soha többet. Persze, miután az ember kipuffogta magát, rájön, hogy nem akar besavanyodni" - tette hozzá a színésznő, akire azóta újra rátalált a szerelem. Férjhez menni viszont nem szeretne újra. "Úgy érzem, a házasság egyszeri dolog, azt az esküt egyszer lehet megtenni, egyszer lehet igazi hittel kimondani" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.