A napokban jelent meg a spanyol újságíró, Lluis Lainz új könyve, ami a De puertas adentro, vagyis a Zárt kapuk mögött címet viseli. Ebben az FC Barcelona 113 éves történetének kevésbé ismert történeteit meséli el.

Az egyik ilyen elhallgatott történet a még mindössze 20 éves Ronaldóval esett meg. Leigazolása után nem sokkal a brazil csodacsatár elhagyta a Camp Nou stadionját, hogy vacsorázni menjen, ám nem sokkal később két hölgy társaságában tért vissza.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

Ezt követően jó időre eltűntek a kíváncsi tekintetek elől, ám egy lelkiismeretes biztonsági őr, aki zárás előtt végigjárta a helyiségeket, véletlenül rányitott a csapat öltözőjében éppen édes hármast tartó labdarúgóra.

Az ügy a klub akkor elnöke, Josep Lluís Núnez elé került, aki viszont csak nevetett az egészen. Hiszen egy 20 éves srácról beszélünk, aki csak szeretett volna szórakozni egy kicsit"

- zárta rövidre az ügyet.

Ronaldo később is nagy nőfaló maradt, negyedik gyermeke után ő maga döntött úgy: ebből elég. És hogy kik voltak meg neki? Kiderül az Origo cikkéből.