Hoppá! Virslilábakat villantott Heidi Klum - Fotó!

szexi szörf tengerpart Heidi Klum virsli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell klasszikus virsliláb (homokos tengerparton készülő combszelfi) pózt posztolt magáról Instagram-oldalán.

Heidi Klum, aki imádja, amikor pasija elfenekeli, éppen őt, Vito Schnabelt figyelte a tengerparton. A vadul csókolózó 29 éves srác ugyanis a hullámokat lovagolta, amíg a modell kifeküdt egy szexi combszelfire. Haidi Klum csak ennyit írt fotója mellé: „Imádom nézni, ahogy szörfözöl”

Forrás: Instagram/ Heidi Klum

Bugyiban villantott virslilábakat Iszak Eszti

A műsorvezető nem hanyagolja rajongóit szardíniai nyaralásán sem. Ezúttal egy virslilábfotóval köszöntött minket a mesés tengerpartról. Nézd meg a fotót itt!

Egy "kis" változtatás is nagy csodákra képes! De akár katasztrófát is okozhat...http://www.life.hu/intim/20151013-pilat-gabor-egy-kis-valtoztatas-is-nagy-csodakra-kepes-de-akar-katasztrofat-is-okozhat.htmlEgy átlagos ember 15-20%-át használja ki az elmebeli képességeinek, aki ennél egy kicsivel többet, az már zseninek mondható. IntimThinkstockJohn Lennon biszex volt? - Megszólalt a zenész özvegyehttp://www.life.hu/intim/20151014-john-lennon-a-the-beatles-legendas-zenesze-biszexualitasarol-beszelt-yoko-ono.htmlA legendás zenész egykori felesége szerint Lennon vágyott egy férfi érintésére, de soha nem bonyolódott szexuális kapcsolatba velük.Intim--Van tökéletes nemi szerv? Egyre inkább hódít a vaginaplasztikahttp://www.life.hu/intim/20151013-egyre-inkabb-hodit-a-vaginaplasztika.htmlHiába fordítunk nagy figyelmet nemi szerveink ápoltságára és kinézetére, ha szóba kerül, máris nem vagyunk annyira beszédesek, mintha a szemünket vagy a lábunkat dicsérik. Ez természetesen érthető... De van-e egyáltalán szép pénisz vagy vagina és ha igen, milyen az? IntimThinkstockÁlom, valóság, perverzió – Fotók a szado-mazo szerelemszállodából!http://www.life.hu/intim/20151013-szadomazo-szeretetszallodaban-keszitett-fotokat-nathalie-daosut-japanban.htmlA legmélyebb tabuk világában járt Nathalie Daoust fotós, aki bejutott Japán egyik híres szerelemszállodájába. IntimOrigoPucéran pózol a Trónok harca sztárja - Forró fotó!http://www.life.hu/intim/20151013-emilia-clarke-a-tronok-harca-sztarja-lett-a-valaha-elt-legszexisebb-noje.htmlEmilia Clarke lett a valaha élt legszexisebb nő az Esquire szerint, ennek örömére meztelenül pózolt a magazin hasábjain. Intim--Ezen áll vagy bukik Kulcsár Edina párkapcsolata?http://www.life.hu/intim/20151013-kulcsar-edina-parkapcsolatarol-beszelt.htmlA Life.hu nagyszájú riportere Kulcsár Edinával beszélgetett egy nagyon intim témáról, a párkapcsolatáról. Még Edina szerelme, Máté is megmutatta magát a videóban. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.