Hány békát kell megcsókolni, hogy királyfi legyen?

csók igazi csókolózás szerelem béka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Hány békát kell megcsókolni hát, míg királyfi lesz a csókból?" - szólt a Jazz+Az dalában, és hasonló kérdéseket olvashattunk a '90-es évek tinimagazinjainak Szex, szerelem, gyengédség rovataiban. Most végre kiderült, mi az igazság. 

Bár a nők nagy része bárokban és szórakozóhelyeken igyekszik rátalálni a nagy ő-re (nem, nem Noszály Sándorra), legtöbbjüket azonban barátaik hozzák össze életük nagy szerelmével. De hány pasival csókolóznak átlagosan, mielőtt betoppan a herceg?

Forrás: Thinkstock

Mielőtt megtalálják álmaik pasiját, átlagosan 19 férfival csókolóznak a nők. Egy online felmérésből kiderült, hogy a nők átlagosan 21 éves korukban csókolták meg a legtöbb békát. "A nyálban található vegyületek felerősítik az agyban a vonzalom mértékét, és kötődési vágyat alakítanak ki" - mondta Donna Dawson pszichológus. Ennek ellenére 10 csókpartnerből csak átlagosan néggyel lesz közelebbi kapcsolata a hölgyeknek.

A felmérésben részt vevő nők 44 százaléka ismerte be, hogy csókolózott foglalt, vagy házas pasival. (Erről egyébként egy egészen tanulságos cikket olvashatsz itt.) 11 százalékuk pedig arról vallott, hogy főnökükkel cseréltek nyálat.

Ne vidd máshova, egy harmadik félhez a problémád!http://www.life.hu/intim/20151015-pilat-gabor-szerint-ne-vidd-mashova-egy-harmadik-felhez-a-problemad.htmlNagy szerencséje van annak, aki megoszhatja valakivel a párkapcsolati problémáit. Mondjuk egy baráttal. Vagy ez mégsem akkora szerencse? Nem, mert nem ott kezelődik a probléma ahol született, sőt a legnagyobb csapda az, ha azt gondoljuk, hogy azért mert valakinek kiöntöttük a lelkünket és beszéltünk a gondjainkról, az már megoldódott. IntimThinkstockDráma! Új szerelme csúnyán átverte Sandra Bullockot?http://www.life.hu/intim/20151016-sandra-bullock-szerelmenek-bryan-randellnek-baratnoje-volt-amikor-osszejott-a-szinesznovel.htmlHiába talált rá hosszú időt követően a szerelem, máris véget ért a gyönyörű színésznő boldogsága? Olyan hírek kaptak ugyanis szárnyra, hogy Sandra Bullock közel sem volt az egyetlen Bryan Randell életében. Intim--Ilyen megható dolgot még nem láttál egy esküvőn sem - Videó!http://www.life.hu/intim/20151015-az-egesz-nasznep-ledobbent-a-menyasszony-nem-a-szokasos-csokordobas-volt.htmlUgye neked is megvan az a rész, amikor az esküvőkön a mennyasszony eldobja a csokrot? Hát egy amerikai lagzin ez máshogy történt. Intim--Botrány! Szexfilmekkel zaklatják Dévényi Tiborthttp://www.life.hu/intim/20151014-devenyi-tibor-hivatalos-oldalan-valaki-szexualis-tartalmu-videokat-oszt-meg.htmlEgy ismeretlen felhasználó Angela néven küldözget pornóvideókat a retró lemezlovas Facebook oldalára. A sztár teljesen kiakadt! IntimOrigoAlig takarja valami ÉNB Barbi testét - Szexi fotó!http://www.life.hu/intim/20151014-enb-barbirol-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarjarol-szexi-foto-keszult-alig-takarja-valami-a.htmlCsupán egy apró szexi felső takarja az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának tökéletes alakját. Intim--Botrány! Szexfilmekkel zaklatják Dévényi Tiborthttp://www.life.hu/intim/20151014-devenyi-tibor-hivatalos-oldalan-valaki-szexualis-tartalmu-videokat-oszt-meg.htmlEgy ismeretlen felhasználó Angela néven küldözget pornóvideókat a retró lemezlovas Facebook oldalára. A sztár teljesen kiakadt! IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.