Sandra Bullock Bryan Randall szerelem megcsalás szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába talált rá hosszú időt követően a szerelem, máris véget ért a gyönyörű színésznő boldogsága? Olyan hírek kaptak ugyanis szárnyra, hogy Sandra Bullock közel sem volt az egyetlen Bryan Randell életében. 

Nemrég a Life.hu is hírt adott róla, hogy Sandra Bullockra hosszú idő után végre rátalált a szerelem, kiválasztottja pedig nem más, mint a hihetetlenül sármos fotós, Bryan Randell. A férfitól - mivel nagy nőcsábász hírében áll - egyébként sok barátja féltette Sandrát, de a színésznő ügyet sem vetett a rémhírekre. A legfrissebb információk szerint ezt nagyon rosszul tette.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Kiderült ugyanis, hogy nem ő volt az egyetlen a férfi szívében: az OK! magazin egyik forrása nemrég teregette ki, hogy Bryan még együtt volt 23 éves szerelmével, amikor összejött Sandrával. A férfi állítólag mindent elkövetett azért, hogy erre ne derüljön fény, a színésznő azonban rájött a kettős játékra és nagyon kiborult miatta. Vajon megbocsájt majd neki?

Megható vallomás! Bereczki Zoltán még mindig nyalogatja a sebeithttp://www.life.hu/intim/20151014-szinetar-dora-utan-bereczki-zoltan-meg-mindig-nyalogatja-a-sebeit.htmlMegrendítő őszinteséggel vallott Bereczki Zoltán az ATV műsorában jelenlegi lelkiállapotáról. Elárulta, válása után még mindig nyalogatja a sebeit. Intim--Keresztes Ildikó exférjéről vallott: "25 évet nem lehet kidobni a kukába"http://www.life.hu/intim/20151010-keresztes-ildiko-szerint-kapcsolata-kicska-laszloval-igazabol-sosem-ment-tonkre.htmlMindenki megdöbbent Keresztes Ildikó kijelentésén, aki az ATV egyik műsorában mesélt arról, hogy szerinte van-e rá esély, hogy exférjével, Kicska Lászlóval újra egy párt alkossanak. Intim--Détár Enikő: "Nem szeretnék újra megházasodni"http://www.life.hu/intim/20151009-detar-eniko-a-valasa-utan-nem-szeretne-ujra-meghazasodni.htmlDétár Enikő azt vallja, hogy a házasság egyszeri dolog, azt az esküt egyszer lehet csak igaz hittel kimondani. A színésznő a válás után érzéseiről és a nehéz újrakezdésről vallott. Intim--A U2 koncertjén romantikázott Shakira és Piqué - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151007-a-u2-koncertjen-romantikazott-shakira-es-pique.htmlSzemmel láthatóan még mindig dúl a szerelem a világhírű énekesnő és az FC Barcelona játékosa, Gerard Piqué között. A pár ezúttal a U2 koncertjén romantikázott. Intim--Sötét titok: Így akart öngyilkos lenni Hugh Hefner ágyasa, Holly Madisonhttp://www.life.hu/intim/20151005-igy-akart-ongyilkos-lenni-a-playboy-villaban-hugh-hefner-agyasa-holly-madison.htmlSokan nem is gondolnák, mennyire kegyetlen a Playboy-villa világa. Erről nem más, mint Hugh Hefner egykori ágyasa számolt be, aki számára annyira kilátástalannak tűnt a villalét, hogy egyszer még önygilkosságot is megkísérelt. Most kiderült, hogyan. Intim--Ejha! Ledobta a textilt Kendall Jennerhttp://www.life.hu/intim/20151009-kendall-jenner-felso-nelkul-pozolt-megvillantotta-melleit.htmlAz egyik legszexibb Kardashian lány pőrén pózol. Forró fotó! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.