Szupercuki élő show! Íme egy kislány, aki nem akart Adam Levine karjaiban elveszni

házasság Adam Levine rózsa kislány sírás show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor a kis Mila megtudta, hogy Adam Levinnek felesége van, hatalmas sírásban tört ki, még az anyukája se látta ilyen állapotban. Az énekes nem tétlenkedett, miután látta a videót eldöntötte, hogy egyedi módon engeszteli ki a kislányt! 

"Nem mama, az nem lehet!" - ez volt Mila reakciója, aki megtudta, hogy Adam Levine már nem szabad préda. A videó annyira felkeltette az amerikai média figyelmét, hogy a kislányt édesanyjával együtt meghívták egy tévéműsorba, ahol a beszélgetést követően egyszer csak betoppant az szóban forgó énekes egy szál rózsával.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A hihetetlenül édes egymásra találást és a kislány reakcióját itt nézheted meg:

Kihez dörgöli a popóját Adam Levine felesége?http://www.life.hu/intim/20150927-kihez-dorgoli-a-popojat-adam-levine-felesege-behati-prinsloo.htmlAdam Levine kedves nejének nem elég, hogy hozzámehetett a világ legszexibb pasijához? Másokhoz is kell egy kicsit dörgölőzni?IntimIntim képet készített Behati Prinsloo: Vajon az Adam Levine mellette a kádban?http://www.life.hu/intim/20150712-adam-levine-neje-behati-prinsloo-habos-kadas-kepet-posztolt-kozossegi-oldalara.htmlAdam Levine neje, Behati Prinsloo habos-babos, kádas képet posztolt közösségi oldalára.Intim--Lányok, örüljetek! Adam Levine teljesen pucérhttp://www.life.hu/intim/20150531-adam-levine-a-maroon5-enekese-teljesen-pucer.htmlKáromkodós című új slágerükben bevadul a Maroon5. Intim--Így jógázik Adam Levine és a felesége, Behati Prinsloohttp://www.life.hu/intim/20141012-adam-levine-es-a-felesege-behati-prinsloo-edes-jogazos-kepet-osztottak-meg.htmlAdam Levine imádja újdonsült feleségét, Behati Prinsloot, olyannyira, hogy még különböző konyhai jógamozdulatokra is képes szerelme kedvéért.Intim--Adam Levine és felesége vérben úszva szeretkeznek egy klipbenhttp://www.life.hu/intim/20140930-adam-levine-es-modell-felesege-behati-prinsloo-a-maroon-5-animals-videojaban-szeretkeznek.htmlAz biztos, hogy Adam Levine feleségének lenni nem unalmas dolog. Főleg, ha az ember lánya modell, és jól mutat a férjura legújabb klipjében. Az pedig, ha kamerák előtt szeretkezik vérvörös festékben - csak a hab a tortán.Intim--Lányok, sírjatok! A Maroon 5 énekese, a szexi Adam Levine már nőshttp://www.life.hu/intim/20140721-adam-levine-a-maroon-5-enekese-es-behati-prinsloo-victoras-secret-modell-osszehazasodtak.htmlA Maroon 5 énekese és a Victora's Secret gyönyörű modellje hétvégén mondták ki a boldogító igent Mexikóban. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.