Sokk! Szadista pornójeleneteket forgattak kisgyerekekkel

Forrás: ANP/AFP/Roos Koole -
pornó gyerekpornó Spanyolország pedofilia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külföldi lapinformációk szerint gyermekpornóképeket és szexfilmeket cserélő férfiakat vették őrizetbe Spanyolországban.

Szombaton az ország rendőrsége jelentette be, hogy egy éves bűnügyi művelet keretében mintegy 300 rendőr 28 tartományban ütött rajta a gyanúsítottakon. Nyolcvanegy férfit vettek őrizetbe, köztük két kiskorút és két szellemi fogyatékost.

Forrás: ANP/AFP/Roos Koole

A gyanúsítottak a P2P internetes hálózaton keresztül cserélték ki egymás között a kiskorúakat szerepeltető videókat és fényképeket - olvasható a rendőrség közleményében. "A rendőrök által lefoglalt egyes felvételek rettenetesen durvák, brutális, szadista jelenetek vannak rajtuk" - írták.

A szakértők lefoglaltak több számítógépet és külső adathordozót, mobiltelefont, fényképezőgépet és videokamerát. Folyik a nyomozás annak megállapítására, hogy a gyanúsítottak részt vettek-e a felvételek elkészítésében, a kiskorúakkal szembeni szexuális visszaélésben, kapcsolatban álltak-e pedofilokkal, vagy csak birtokolták és egymás között cserélték ezeket a felvételeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.