Nem keresi egymás társaságát Détár Enikő és Rékasi Károly

Détár Enikő színész Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Közös gyerekeik örökre összekötik őket, de ennél szorosabb kapcsolatot nem ápolnak egymással. 

Détár Enikővel készített interjút a Bors: a színésznő többek között a Rékasi Károllyal való kapcsolatáról is beszélt. Elmondta, hogy kiskorú gyermekük miatt tartják a kapcsolatot és azt sem tagadta, hogy nem vesznek részt ugyanazokon a társasági eseményeken. "Igen. Nem voltunk egy helyen" - jelentette ki.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

"Ez az én felelősségem is, mert belementem a játékba. Ennek érzékelem a jó és rossz oldalát egyaránt. Elismerem, hogy valamit adni kell a magánéletből, csepegtetni kell. Nehéz meghúzni a határvonalat. Sokszor azonban rajtunk kívül is követhetetlen, ami megjelenik. Médiaprostitúció? Lehet. Nekem elég lenne, ha csak a munkámról írnának, de ez nem történik meg. Titokban nehéz színésznek maradni…" - nyilatkozta arról, hogy anno mennyire szétszedte a kapcsolatukat a sajtó.

Ebédidőben nézett pornót: kirúgták - Jogtalanul http://www.life.hu/intim/20151018-szexfilmet-nezett-ebedszunetben-a-fiat-olasz-autogyar-dolgozoja-elbocsatottak-de-jogtalanul.htmlSzexfilmet nézett ebédszünetben a Fiat olasz autógyár dolgozója: elbocsátották. A legfelsőbb bíróság szerint jogtalanul: ugyanis a férfi semmi rosszat nem tett, ráadásul ebédidőben szörfölt a neten. IntimOrigoVan tökéletes nemi szerv? Egyre inkább hódít a vaginaplasztikahttp://www.life.hu/intim/20151013-egyre-inkabb-hodit-a-vaginaplasztika.htmlHiába fordítunk nagy figyelmet nemi szerveink ápoltságára és kinézetére, ha szóba kerül, máris nem vagyunk annyira beszédesek, mintha a szemünket vagy a lábunkat dicsérik. Ez természetesen érthető... De van-e egyáltalán szép pénisz vagy vagina és ha igen, milyen az? IntimThinkstock4 hit és tévhit az orgazmusrólhttp://www.life.hu/intim/20151013-4-hit-es-tevhit-az-orgazmusrol.htmlBefolyásolja-e az óvszerhasználat a gyönyört? Valóban az éketkorunk előrehaladtával könnyebben elélvezünk? Íme, néhány meglepő tény az orgazmusról. IntimThinkstockSzorcsik H. Viki: "Sokan próbálnak mellém állni ebben a nehéz időszakban"http://www.life.hu/intim/20151005-szorcsik-h-vikinek-sokan-segitenek-a-nehez-elethelyzeteben.htmlA Blikk egy fiatalemberrel kapta lencsevégre Szorcsik H. Vikit, az énekesnő azonban állítja, szó sincs szerelemrőlIntim--Napi 50 orgazmus? Kín vagy kéj? http://www.life.hu/intim/20150919-allando-szexualis-izgalmi-szindromatol-szenved-egy-fiatal-no.htmlAhogy az orgazmus hiánya, úgy annak napi több tucatszor való átélése is megkeserítheti valakinek az életét. Egy floridai nő, Amanda az úgynevezett állandó szexuális izgalmi szindrómától szenved, akár napi ötvenszer is kielégül, és ahogy mondja, folyamatosan kényszer érez a maszturbációra. IntimThinkstockRékasi Károly balesete megváltoztatta kapcsolatát Pikali Gerdávalhttp://www.life.hu/intim/20150910-rekasi-karoly-a-baratok-kozt-szinesze-balesete-megvaltoztatta-kapcsolatat-pikali-gerdaval.htmlAhogy már írtunk róla, Rékasi Károly újra forgat a Barátok köztben, és riporterünknek arról is mesélt, hogy milyen darabokban játszik a közeljövőben. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.