Van is ruha rajta és még sincs - Így pucérkodik Kristen Stewart

fotó Kristen Stewart pucér Mario Testino
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Twilight színésznője sokat sejtető, de alig valamit mutató fotón pózol. 

Mario Testino világhírű fotós tette fel a képet Instagramjára az egykori vámpírlányról. A gyönyörű modell testét csupán egy törölköző takarja, de egészen biztosan így is felpezsdíti a látvány a férfiakat.

Forrás: Mario Testino/Instagram
Meztelen francia nőket nézegetnél? Most megteheted!http://www.life.hu/intim/20151017-natasha-gudermane-meztelen-francia-nokrol-keszitett-fotosorozatot.htmlEgy Párizsban letelepedő művész pucér fotósorozatot készített a francia nőkről, hogy tanulmányozza és jobban megértse őket. Intim--Instant örömök barátok közt - Szexhaverság pró és kontra (18+)http://www.life.hu/intim/20150119-baratsag-extrakkal-es-szexhaversag-kevesebb-es-rosszabb-a-szex-egy-felmeres-szerint.htmlTe is csatlakoztál a szexhaverok táborához, ahol szabadon hódolhatsz a testiség nyújtotta élvezeteknek a párkapcsolatokkal együtt járó kötelezettségek nélkül? A kellemes hancúrra bármikor kapható barát gondolata jónak tűnhet, de csak elméletben. Intim--Nem keresi egymás társaságát Détár Enikő és Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/intim/20151018-detar-eniko-es-rekasi-karoly-a-fiuk-miatt-tartjak-a-kapcsolatot.html Közös gyerekeik örökre összekötik őket, de ennél szorosabb kapcsolatot nem ápolnak egymással. Intim--Ebédidőben nézett pornót: kirúgták - Jogtalanul http://www.life.hu/intim/20151018-szexfilmet-nezett-ebedszunetben-a-fiat-olasz-autogyar-dolgozoja-elbocsatottak-de-jogtalanul.htmlSzexfilmet nézett ebédszünetben a Fiat olasz autógyár dolgozója: elbocsátották. A legfelsőbb bíróság szerint jogtalanul: ugyanis a férfi semmi rosszat nem tett, ráadásul ebédidőben szörfölt a neten. IntimOrigoSokkoló! Megerőszakoltak egy öt és egy két és fél éves kislánythttp://www.life.hu/intim/20151017-megeroszakoltak-egy-ot-valamint-egy-ket-es-fel-eves-leanygyermeket.htmlDurva hírt tett közzé az indiai rendőrség. Újdelhiben megerőszakoltak egy öt, valamint egy két és fél éves leánygyermeket.IntimThinkstockCsak kamu a negédes, családi fotósorozat a Jolie-Pitt családról?http://www.life.hu/intim/20151017-brad-pitt-es-angelina-jolie-sokat-veszekednek-megis-szeretik-egymast-interjuban-meseltek.htmlHiába a sok vita, a színésznő állítása szerint sosem érezte erősebbnek a kapcsolatát és ennél jobban nem is élhetné meg nőiességét. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.