A hírek szerint fülledt hangulatban telnek a film forgatási napjai: Zellweger állítólag teljesen belehabarodott kollégájába, Patrick Dempsey-be, aki a legújabb részben igen közel kerül majd a főszereplőhöz. 

A színésznő állítólag nagyon jól érzi magát az új csapattal, és a stáb több tagja szerint ezt nem is rejti véka alá. Két nevét elhallgató informátor szerint a nemrég elvált Patrick Dempsey-vel rendeszesen elvonulnak és kettesben beszélgetnek az öltözőjükben - írja a Star magazin

Forrás: AFP/Jason Merritt

"A közös munka kezdetétől Reneé eléggé kimutatta, hogy teljesen odavan a szépfiút játszó Patrickért, és a rajongás viszonzásra talált" - mondta az egyik stábtag. A híreknek nem igazán örül a színésznő jelenlegi kedvese, Dempsey viszont igen, hiszen nemrég ért véget a 15 éve tartó házassága, és nagyon egyedül érzi magát. 

Újabb fotó szivárgott ki a legújabb Bridget Jones-film forgatásáról
Már nagyban forgatják a Bridget Jones naplója harmadik részét, a forgatásról pedig egy újabb fotó látott napvilágot, melyet nem más, mint a film egyik főszereplője, Patrick Dempsey tett közzé. A fotót itt találod!