A rossz helyzetek nemcsak úgy "létrejönnek" - Ne alkalmazkodj, változtass!

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rossz helyzetek és állapotok nemcsak úgy "létrejönnek”. Azokat valaki okozza. Ez csak két módon történhet meg. Vagy mi vagyunk tettenérhetően és direkt módon az okozók, vagy a beleegyezésünket adjuk hozzá, hogy ez megtörténjen, kialakuljon, vagy fennmaradjon. Ez nem mindig tudatos, de mindig szükség van a hozzájárulásunkra.

A betegségeknek sem áldozatai, hanem tudattalan okozói vagyunk. Ahhoz, hogy a tested megbetegedjen, először a lelkedben, szellemedben kell "megbetegedned”. Be kell engedned valami olyat, ami zavart okoz a rendszerben.

Forrás: Thinkstock

Ugyan az "oroszlán sosem foglalkozik azzal, hogy mit mondanak róla a majmok”, de ha egyszer egy pillanatra elhinné, nagy gondba kerülne.

A környezetünk leértékelése is csak abban az esetben lehet veszély forrása, ha valóságtartalmat tulajdonítunk neki.

Pilát Gábor

Az elmúlt húsz évben közel 13 ezer embernek tartottam értékesítési, vezetői, valamint kommunikációs tréningeket, és már a kezdetektől azt figyeltem meg, hogy az alapvető igazságok, összefüggések az élet minden területén használhatók. Nem is lehetne másképp, hiszen a mondás szerint, ami igazság, az mindenhol az, ami pedig nem működik mindenhol, az nem volt igazság.

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

www.pilatgabor.hu,
Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Fordítva is ez a helyzet. A gyógyító nem betegszik meg, pedig nap mint nap fertőző betegekkel érintkezik. Minden zavar, zaklatottság mögött van egy nyugodtabb állapot. Minél jobban megérzed és stabilizálod ezt az állapotot, feltöltve a kreatív hittel, annál kevésbé jutnak be a negatív, pusztító energiák, és annál jobban okozója leszel a körülötted levő világnak.

Forrás: Thinkstock

Sosem az a kérdés, hogy ember mennyire képes alkalmazkodni a környezetéhez, inkább az, hogy

mennyire tudja pozitiv irányban megváltoztatni saját magát és a környezetét.

Mindezt csupa nagybetűvel. Kezdd el akár most, de ne légy türelmetlen!

"Őszintén az ő szintjén" - Minden szülő ezt várja a gyerekétől, de saját maga ritkán él velehttp://www.life.hu/intim/20151020-pilat-gabor-minden-szulo-oszinteseget-var-a-gyereketol-de-sajat-maga-ritkabban-el-ezzel-a-luxussal.htmlMinden szülő őszinteséget vár a gyerekétől, de saját maga ritkábban él ezzel a luxussal... Intim--Férfias szexhelyszínek: Ezekről a helyekről fantáziálnak a pasik (18+)http://www.life.hu/intim/20151015-ferfias-szexhelyszinek-ezekrol-a-helyekrol-fantazialnak-a-pasik.htmlFelmérések szerint a férfiak nagyobb százalékát mozgatják meg a különleges helyszíneken végrehajtott szexakciók lehetőségei, mint a külsőségekkel kevesebbet foglalkozó hölgyekét. Nem tudjuk, tényleg így van-e, de megkérdeztünk néhány pasit, ők hol próbálnák ki leginkább. IntimThinkstockSokk! Megerőszakolta és szifilisszel fertőzte meg hároméves unokahúgát egy férfi (18+)http://www.life.hu/intim/20151019-megeroszakolta-es-szifilisszel-fertozte-meg-haromeves-unokahugat-egy-ferfi.htmlSzörnyű dolgot tett a hároméves Annabellával egy örkényi férfi, aki azóta előzetesben ül, de tagadja tettét.Intim--Instant örömök barátok közt - Szexhaverság pró és kontra (18+)http://www.life.hu/intim/20150119-baratsag-extrakkal-es-szexhaversag-kevesebb-es-rosszabb-a-szex-egy-felmeres-szerint.htmlTe is csatlakoztál a szexhaverok táborához, ahol szabadon hódolhatsz a testiség nyújtotta élvezeteknek a párkapcsolatokkal együtt járó kötelezettségek nélkül? A kellemes hancúrra bármikor kapható barát gondolata jónak tűnhet, de csak elméletben. Intim--Micsoda dekoltázs! Palvin Barbi őrületesen szexi szelfit lőtt - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151017-micsoda-dekoltazs-palvin-barbi-oruletesen-szexi-szelfit-lott-foto.htmlA szépséges modell, aki a napokban ünnepelte a 22. születésnapját, egy csodás alkotással örvendeztette meg instagramos követőit.IntimSzatírt fogtak Pécs kertvárosában: 43 éves férfi az elkövető!http://www.life.hu/intim/20151017-szatirt-fogtak-pecs-kertvarosaban-43-eves-ferfi-az-elkoveto-mutogatos.htmlHamar elkapták a gyanúsítottat, akit egy édesanya jelentett fel. Szeméremsértés büntette miatt eljárást indítottak ellene.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.