5+1 tipp a garantált érzéki örömökért és az igazán jó orgazmusért.

1. Pihentesd a tested és a lelked. Ha azon aggódsz, hogy nem készülsz el egy munkával határidőre vagy hogy festesz meztelenül, akkor nehéz lesz eljutnod a csúcsra. Engedd el a bizonytalanságot, kizárólag kettőtökre koncentrálj.

Forrás: Thinkstock

2. Ismerd meg a tested. Fedezd fel a tested erogénzónáit, hogy a férfit már könnyebben irányíthasd aktus közben és mindketten élvezzétek.

3. Sikosító - megteremti csak a megfelelő mértékű súrlódást és nem lesz gondod a nedvesedéssel sem. Mi több, az orgazmust is fokozza…

Forrás: Thinkstock
"Mintha erőspaprika került volna a hüvelyembe" (18+)
Síkosító igen, de persze nem mindegy, milyen. Embere válogatja, hogy végül melyik jön be igazán, egy biztos: a jó szexhez olykor igencsak elkél a megfelelő darab.

4. Ne hagyd ki az előjátékot. Szépen, lassan járjátok meg az együttlét össze lépcsőjét, minél hosszabb ideig vársz, annál intenzívebb lesz végül az orgazmusod.

5. Próbáld ki kutyában. Ebben a pozícióban mélyebbre csúszhat a párod pénisze, ami jobban megnyomja a G-pontodat, szóval igazán jó orgazmust várhatsz ettől a póztól.

Forrás: Thinkstock

+1 Légy nyitott a kalandokra. Mármint a pózokat illetően, legyél kreatív és kísérletezz, hiszen lehet, hogy egy ilyen alkalommal találod meg azt a helyzetet, ami mindkettőtöket elrepít az égbe.