Egy kicsit sem szeretnénk elhinni a pletykát, amely szerint George Clooney nem csak gyönyörű feleségéről fantáziál, hanem titokban férfiakról is.

A National Enquirer magazin forró fotót közölt. A képen George Clooney csókot kap egy másik férfitól. Bár a kép elég régi, és semmit sem bizonyít, a hír mégis szárnyra kapott, és néhány pletykalap már egészen biztosra állítja, hogy a sármos színész a férfiakhoz (is) vonzódik. 

Forrás: AFP/Jose Jordan
Híres nők, akik meleg férfihoz mentek hozzá
Napjaink modern, felvilágosult világában még mindig erősen megbélyegzik és elítélik a homoszexuálisokat. Pláne akkor, ha híres emberekről van szó. Ez lehet az egyik oka annak, hogy sokan közülük félnek coming outolni, és inkább feleségül vesznek valakit, mintsem felvállalják valós szexuális orientációjukat. Most olyan híres nőket mutatunk be, akik sokáig boldog kapcsolatban éltek, és fogalmuk sem volt arról, hogy férjük a saját neméhez vonzódik.

Amal Clooney állítólag nagyon kiborult, és fél, hogy férjéről más titkok is kiderülnek. George neje nem tudott arról, hogy férje a férfiak iránt is érdeklődne, és a kiszivárgott képet sem látta korábban.