Keleti Györgyi szakított orosz kedvesével, Nyikolájjal

eljegyzés orosz Keleti György szerelem Keleti Györgyi szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keleti György, volt honvédelmi miniszter lánya, a közösségi oldalán jelentette be, hogy szakított vőlegényével, Nyikolájjal.

A playmate úgy döntött, rövidre zárja a találgatásokat és Facebook oldalán beszél az életében történt változásról.

Forrás: Tv2

„A további találgatások, kellemetlenségek, félreértések elkerülése végett itt szeretném bejelenteni, hogy az orosz származású völegényemmel, Nyikolájjal, közel hat hónapja különváltunk. A szétválás az én döntésem következménye volt, közel öt évnyi együttélés után. Bejelentésemmel tartozom a közvetlen környezetemben élőknek, a szívemhez közel állóknak, a családomnak, a barátaimnak. A párkapcsolatom jelenlegi státuszáról beszélni nem kívánok, nem fogok. Döntésem végleges és úgy tűnik, helyes lépés volt, melynek körülményeiről nem kívánok sem beszélni, sem nem nyilatkozni. Ezért itt nyílvánosan kérném meg a sajtó- és a média képviselőit, újságíró- és tévés kollégákat, hogy ez ügyben ne keressenek" – írta Györgyi.

Minden férfiben az édesapját keresi Keleti Györgyi

„Mindig idealizáltam őt. Még mindig, ugyanúgy nem hittem el, hogy igazán szeret engem, ahogyan gyerekként sem. Emlékszem, kislánykoromban olyan szépnek láttalak. Ahogy álltál az egyenruhádban, az élére vasalt nadrágodban, és mindenféle emberekkel beszélgettél. Nyugodt voltál, okos, kiegyensúlyozott, és... olyan hatalmas. Az én bátor apukám" – írta könyvében Györgyi, hosszabb részlet a Life.hu cikkében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.